Skocz do zawartości

[Dyskusja] Nie grajcie w to - Forge

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

TO JEST SUPER GRA, KAŻDY MA WŁASNY GUST, W MÓJ WPADŁ, A W WASZ? JUŻ TERA FORGE F2P NA PLATFORMIE STEAM.

Dzisiaj ściągnąłem sobie FORGE, dzisiaj przeszło na f2p, w sumie nie dziwie się (z p2p, ale zara bedzie wpyfp [we pay you for play]), i tak zara padnie, nie jednemu zmarnuje czas. Dobra, ostrzegam ta gra jest taka.... "dynamiczna", może komuś się spodoba ale nie nabierzcie się na jakieś polecenia itd.

ten filmik, nie wiem, dali mu 2 ojro za to żeby dał 9+/10. No taki crap gówno, srać się chce, nie grajta pls bo was w ***** zrobią to tylko ostrzerzenie. NIE UWIERZYCIE, TA GRA (pvp w metinie jest dużo lepsze niż w tym czymś...) KOSZTOWAŁA 20 EURO (a metin jest za free xD) Pare komentarzy z nie reklamowanego przeze mnie portalu:

niestety gra bardzo słaba zawiodłem się :/

Gówno nad gównami, nie polecam, jakby zapłacili, to bym w 1h zdechł

W calę się nie dziwię, że ta gra przeszła na F2P ...

nie nabierzcie się na takie komentarze:

Super gierka włąsnie w nią gram, fajna gra, mobilne postacie , chodź ten szaman to jakiś dziwny jesteś.Fajnie że przesło na f2p

c0fa758454_najlepsza_gra_sieciowa.jpg

Nic ciekawego same g*wno robią zero akcji xD

proszę usunąć, konto mojego klolegi, ale proszę wziąć pod uwage co stało się z jego psychiką grając w tą gre. Powiedział mi że cisnął w nią 25 min.

USUNĄĆ MODZIE PLS

@zamknąć pls topic bez sensu, każdy ma swój gust, nie narzucam swojego zdania, ja tylko lubie ponczki, nic poza tym, jeszcze dzemor w ponczkach jest OP, a takiego jadłem ostatnio:

1377005473-U970986.png

pytanko, jedliście takiego?:

1377005892-U970986.png

ja tylko widziałem jak szerfy czy policjanci jedli takie (amerykańce), jadłem takie donuty i ponczki wiedeńskie ale takiego w lidlu nawet nie ma, gdzie moge zakupić taki? Jakiś link do piekanri czy cuś. Najlepiej wojewódzwto podlaskie, nie daleko Białegostoku.

@zamknąć to proszę, nie potrzebny spam i nabijanie postów...

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Zgadzam się z autorem tematu ta gra to jedno wielkie g*wno... nie wiem jak w to mozna grać nawet nie wiem jak zaprosić znajomych do wspolnej gry poprostu zenada wole pograc se w metka na zaprzysiezonych troche poexpic a nie w ta gre... Zapowiadala sie fajnie ale g*wno z tego wyszło tyle w temacie nie marnujcie swojego czasu tak jak ja i pewnie autor tematu poprostu jednym słowem GÓWNO dziękuje za przeczytanie mojej opinii.

@edit Jak ktos moze to niech mi napisze jak zaprosić kolegów do gry >.<

Admini usuncie wkoncu ten temat ...

Koleś narzuca swoje zdanie o grze innym nie spodobała ci sie ? NIE GRAJ. gra jest dobra jedyne czego tam nie ma to DUŻEJ szybkosci rozgrywki gdyż jest przeciętna. A ty narzucasz nam swoją opinie o grze w marny sposób. Ktoś bedzie chciał ocenić ? ZAGRA I OCENI a nie będzie się przejmować kolesiem z mmorpg.org który chce napbć sobie posty. Koles dla twojej świadomości ta gra jest świetna to że nie umiesz sobie poradzić z nia a drugi koleś ze nie umiesz zapraszać znajomych do rozgrywki ... sorka jak by te forum miało nacisk na ogarnianie swoich urzytkowników dostali byście po Banie na lepka ....

Swoja drogą Fastlook jest wykonany profesjonalnie mimo ciut zadużej oceny bo ja dał bym -8/10 to i tak jest wart polecenia !!!

A ty swoimi komentarzami z mmorpg.org i trolowaniem idiotycznym które jest na początku dziennym na tamtejszym "portalem o grach" wyjdz z mpcforum bo tylko przez cb musimy tracić czas na czytanie i odpisanie ci w racjonalny sposób że twój hejt na gre jest daremny bo nie podałeś konkretnych rzeczy jakie ci sie w tej produkcji nie podobają a jedynie komentarze że paru ludziom gra się nie podoba ...

Co do gry Gra jest naprawde spoko lecz tak jak pisałem ciut wolna by napisać o niej dynamiczna lecz balance postaci jak i interfejs sa na wysokim poziomie wiec jeżeli nie lubicie pve możecie smiało zobaczyć z pierwszej osoby jak ta produkcja wygląda.

@Dla Adminoów - usuńcie lub zamknijcie ten temat bo zal dupe ściska jak widze co ludzie juz dawno zrobili z mpcforum

76561198013232167.png

Stary, ja się nie zajmuje produkcją gier, ale jak już robią to żeby hajs zarbiać to musi być, no jakiś poziom musi być a nie crap. Dobra topic do zamknięcia ale wspomnicie moje słowa.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Stary, ja się nie zajmuje produkcją gier, ale jak już robią to żeby hajs zarbiać to musi być, no jakiś poziom musi być a nie crap. Dobra topic do zamknięcia ale wspomnicie moje słowa.

człowieku grałeś to w ogóle ?

po wypowiedziach z mmorpga pierdolisz głupoty każdy ma swój gust wobec gier i ty kurwa nie dawaj kurwa innym swojej opini jak nie umiesz ocenić gry dobrze

xih3gEBG.png

po wypowiedziach z mmorpga pierdolisz głupoty każdy ma swój gust wobec gier i ty kurwa nie dawaj kurwa innym swojej opini jak nie umiesz ocenić gry dobrze

Człowieku każdy ma swoją opinię, a ty myślisz ze każdy ma mieć taka samą. Jak pisałem wyżej używaj mózgu albo się nie udzielaj bo robisz z siebie idiotę. Najpierw piszesz, że każdy ma swój gust a potem, że ktoś nie umie ocenić gry dobrze? LOGIKA CZŁOWIEKU.

@topic

Jadłem gdzieś podobnego ponczka... niech ja pomysle gdzie to było... chyba w jakiejś cukierni to było chyba w Sopocie taka budka różowa stała a tam pelno ponczków to mowię 12 ponczków na wynos. Ona pyta jakich a ja pytam jakie są a ona mi z 50 rodzai pokazuje wziąłem wlasnie 3 takie kolorowe jak na obrazku, 5 z czekoladą i 4 z toffi. Muszę się tam kiedyś jeszcze wybrać bardzo dobre były. Jak chcesz mozemy razem sie tam udać ja okolice Białegostoku.

niestety, tak...

(brzydkie słowo), napisałem w temacie już, że jest to tylko moja opinia i nie narzucam swojego zdania, ale stary ogarnij się, bo zaraz w gacie narobisz.

niestety, tak...

(brzydkie słowo), napisałem w temacie już, że jest to tylko moja opinia i nie narzucam swojego zdania, ale stary ogarnij się, bo zaraz w gacie narobisz.

no to sorki a to co ? "

[uwaga] Nie grajcie w to

"

gadasz że chujowa gra a uzasadnić to umiesz ?

Seaghull, dnia 20 Sie 2013 - 18:27, napisał:

Człowieku każdy ma swoją opinię, a ty myślisz ze każdy ma mieć taka samą. Jak pisałem wyżej używaj mózgu albo się nie udzielaj bo robisz z siebie idiotę. Najpierw piszesz, że każdy ma swój gust a potem, że ktoś nie umie ocenić gry dobrze? LOGIKA CZŁOWIEKU.

@topic

Jadłem gdzieś podobnego ponczka... niech ja pomysle gdzie to było... chyba w jakiejś cukierni to było chyba w Sopocie taka budka różowa stała a tam pelno ponczków to mowię 12 ponczków na wynos. Ona pyta jakich a ja pytam jakie są a ona mi z 50 rodzai pokazuje wziąłem wlasnie 3 takie kolorowe jak na obrazku, 5 z czekoladą i 4 z toffi. Muszę się tam kiedyś jeszcze wybrać bardzo dobre były. Jak chcesz mozemy razem sie tam udać ja okolice Białegostoku.

a więc tak dobrze odpowiem ci, bo pierw nie przeczytałem geniuszu do konca temat a ten debil " osoba tematu"

ocenia gre na najgorsze ale nie umiecie powiedzieć dlaczego pozdrowienia

xih3gEBG.png

no to sorki a to co ? "

[uwaga] Nie grajcie w to

"

gadasz że chujowa gra a uzasadnić to umiesz ?

Seaghull, dnia 20 Sie 2013 - 18:27, napisał:

@topic

a więc tak dobrze odpowiem ci, bo pierw nie przeczytałem geniuszu do konca temat a ten debil " osoba tematu"

ocenia gre na najgorsze ale nie umiecie powiedzieć dlaczego pozdrowienia

1. Nie ma tam ponczków.

2. 0 akcji

3. Jest gównem.

4. Czary są w chuj słabe nie wiadomo co sie dzieje w ogole.

5. Nie ma ponczkow.

6. Kup mózg bo widać że go nie masz, a nie poprostu nie uzywasz go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Dyskusja] Nie grajcie w to   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...