Danijjel Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mój problem polega na tym że jak chcę w lobby wejść na mapę by grać to nie ładuje mi i się start zatrzymuję. Naciskam cały czas Start i nie wchodzi na mapę >(POMOCY!!! Mama Windows 8 (64 bitowy), Antywirus McAfee (Jeśli trzeba inne informacje to piszcie !! ) Dam Like za Rozwiązanie tego problemu Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Próbowałeś na innych serwerach/kanałach? Odnośnik do komentarza
Danijjel Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Próbowałeś na innych serwerach/kanałach? Tak próbowałem i nadal jak start biorę to po 5 sekundach mi się odłącza i nic nie ładuje by wejść na mapkę Odnośnik do komentarza
Mcc2 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Uruchom z zgodnością w z 7 bo combat jeszcze nie jest w 100% kompatybilny z 8 kumpel tak miał i to pomogło Odnośnik do komentarza
Danijjel Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Uruchom z zgodnością w z 7 bo combat jeszcze nie jest w 100% kompatybilny z 8 kumpel tak miał i to pomogło Zmieniłem zgodność i teraz mi wyskakuje takie coś "Faild to join the battle. Connection timed out" Nie pomogło Odnośnik do komentarza
Musioł Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 wylacz skype, utorrent wszystko co je internet. jak masz laptopa to idz do pokoju gdzie masz router (jesli masz) Sam jestes podlaczony do internetu, czy oprocz cb jeszcze ktos jeszcze siedzi na necie na innym kompie? jak jeszcze ktos to sprobu zeby na chwile odlaczyl sie Odnośnik do komentarza
Danijjel Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wylacz skype, utorrent wszystko co je internet. jak masz laptopa to idz do pokoju gdzie masz router (jesli masz) Sam jestes podlaczony do internetu, czy oprocz cb jeszcze ktos jeszcze siedzi na necie na innym kompie? jak jeszcze ktos to sprobu zeby na chwile odlaczyl sie Nie zadziałało ref@ Odnośnik do komentarza
Kerio1010 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 a wyłącz antiwirusa całkiem . a jak nie pomoże to pobierz na nowo instalke i jeszcze raz próbuj . [center/] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.