Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Dark Souls - Szatan wśród rpg'ów

Nestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dark Souls

Witam założyłem ten temat żeby porozmawiać trochę na temat gry Dark Souls .. mam nadzieję że na tym forum są fajni tej że zajebistej gry.
Moim zdaniem Dark Soul to najtrudniejszy RPG w jaki kolwiek grałem (chyba każdego zdanie jest takie jak moje)
W Dark Souls jest bardzo urozmaicone EQ (miecze,halabardy,zbroje, itp)jest tego w CHUUU dużo :D
możliwości ulepszania EQ na dany poziom dawania bonusów itp coś naprawdę fajnego.
Rozdawanie statystyk jest też bardzo dobrze zrobione.. po zdobyciu odpowiedniej ilości dusz możemy rozdać w dany atrybut naszej postaci
(zdrowie, siła,mana itp) Ale najlepszą rzeczą która mi się podoba w tej grze są wali z bossami nie są one łatwe jak w większości grach
które są teraz tworzone .. tylko te walki wymagają trochę trudu od nas jak i od naszej postaci ..

Liczę teraz na wasze odpowiedzi czy wam się ta gra podoba itp . .

damjian.png

Opublikowano

Faktycznie, jest to chyba najtrudniejszy RPG XXI w.

Gra potrafi nieziemsko zdenerwować, ale także podarować graczowi wiele pozytywnych emocji ( po ukończeniu jakiegoś wątku ).

Fakt, moim ulubionym RPG ( ogółem - grą ) jest seria: "Gothic", ale nie ma co się kłócić - Dark Souls jest o wiele bardziej wymagającą produkcją.

Opublikowano

To zależy.

Bo jeśli Dark Souls jest podpięte pod Steama, to można grać w ramach gry ale offline. Czyli osiągnięć ani gry przez multi nie doświadczysz już.

Opublikowano

Świetna i bardzo rozbudowana gra, która mi się podobała.

Grałem na xboxie i jedynie boli mnie brak Polskiego języka na konsolach : /

Osobiście sam jej jeszcze nie przeszedłem, utkąłem gdzieś pomiędzy początkiem a środkiem gry i zniechęcony nieudanymi próbami przejścia dalej odłożyłem ją i pobrałem nową :(, ale rozmyślam powrót do niej.

Czekam na Dark Souls 2 i myślę, że przed premierą dwójki, zdążę przejść jedynkę :D

Budowniczy
Opublikowano

Dark Souls, jest bardzo bogatą grą RPG, która bardzo przyciąga, grafika jest dobra, i inne wszystko też.

Teraz wychodzi DS 2, więc jest na co czekać :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dark Souls, jest bardzo bogatą grą RPG, która bardzo przyciąga, grafika jest dobra, i inne wszystko też.

Teraz wychodzi DS 2, więc jest na co czekać :)

Pozdrawiam.

Gra ma wszystko dobre, ale niestety nie grafikę. Bo grafika w tej grze wygląda tak jak w 2009 roku. Gra ma bardzo małe wymagania, no ale kosztem słabej grafiki.

Nie wiem jak jest teraz, ale w dniu premiery na PC gra mogła osiągnąć max 30 FPS i można było grać w rozdzielczości 1024x720, więc było fatalnie :P

Opublikowano

Gra bardzo dobra chociaż grafiką zawodzi.

Ale za to zwykli przeciwnicy są trudni a już nie wspominam o bossach do tego ten klimat.

Grę przeszedłem 3 postaciami chyba Wojownik,Rogue i raczej Klerykiem nie pamiętam jego nazwy.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Jak dla mnie gra była trudna. :) Nerwy miałem na początku i długo się męczyłem.... :> Nie to że grałem bez przerwy. :) Po pewnym czasie przekonałem się do niej i dałem radę. :) Gra ma wszystko co potrzeba w prawdziwym RPG. <3

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...