ToJaEstroJa Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 NA WSTĘPIE MÓWIE ZE TO JEDYNY AUTORSKI PORADNIK WYKONANY PRZEZE MNIE SIEMA WIELE OSOBOM METIN LAGUJE ... ZNAM JEDYNY SPOSÓB ŻEBY JUŻ TAK NIE BYŁO ... PRZEJDŹMY DO RZECZY .. KROK1. WCHODZIMY NA STRONE NP. http://www.mediamarkt.pl KROK2. PRZECHODZIMY DO ZAKŁADKI "komputery i tablety" KROK 3. KLIKAMY NA KATEGORIE "komputery stacjonarne" lub "laptoby i netbooki" KROK 4. ROZGLĄDAMY SIE ZA DOBRYM SPRZĘTEM KROK 5. KUPUJEMY GO KROK 6. GDY DOSTARCZĄ NAM GO DO DOMU INSTALUJEMY TAM METINA KROK 7. GRAMY MAM NADZIEJE ŻE POMOGŁEM I LINCZE NA "LUBIE TO " ;d POZDRAWIAM Wesołych świąt Odnośnik do komentarza
Kuboxowy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Co to jest omg... przeciez to nie jest tut to jest wgl nie przydatne ... komputerow nie kupuje sie w media markt nie opłaca sie NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA CZASU Odnośnik do komentarza
CbnV100 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 To jest żenujące ! _____________________Przyjmuję minusy !____________________________________________________________________________________________ Visca El Barca ! Potrzebujesz pomocy PW ! Odnośnik do komentarza
Solymr Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Można mieć dobry komputer,a i tak mieć lagi.Lagi,to nie są zacięcia,nie mylmy pojęć.Jako,że ten poradnik,to chyba żart,temat zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.