snajperb Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Cześć, Mam problem. Mam serwer na wersję 1.6.2 (beta) i mam plugin Factions oraz Mcore, lecz gdy tworzę gildię, to na czacie nie wyświetla mi się jej nazwa. Mój config w essentials chat: format: '{DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}' #format: '&7[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}' group-formats: # Default: '&c[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&c {MESSAGE}' # Admins: '&c[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&c {MESSAGE}' Proszę o pomoc! ICraft Survival + Gildie + Specjalne itemy icraft.yfun.pl[1.10, 1.9, 1.8] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
780 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zmień config na: format: '[FACTION] {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}' #format: '&7[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}' group-formats: # Default: '&c[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&c {MESSAGE}' # Admins: '&c[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&c {MESSAGE}' Pozatym jaka wersja serwera? Sygnatura by squah ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajperb Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Już pisałem, że wersja to 1.6.2 Wcześniej też próbowałem to dodać ale wtedy na czacie pisało mniej więcej tak: [FACTION] (nick) : (treść) ICraft Survival + Gildie + Specjalne itemy icraft.yfun.pl[1.10, 1.9, 1.8] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
780 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Podaj IP na Pw. Wejdę i zobaczę. @Edit - Masz stąd factions (inny [starsza wersja]) http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/factions/files/57-factions-2-0-3-mcore-6-5-x/ Powinno zadziałać Sygnatura by squah ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajperb Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ściągłem to, ale jak założyłem gildie, to nadal na czacie nie pisało... ICraft Survival + Gildie + Specjalne itemy icraft.yfun.pl[1.10, 1.9, 1.8] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.old Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 format: '{DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}' #format: '&7[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}' group-formats: # Default: '&c[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&c {MESSAGE}' # Admins: '&c[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&c {MESSAGE}' Kompletnie brak tagu odpowiedzialnego za wyświetlanie nazwy gildii. Dodaj tag {FACTION} (jak nie zadziała to spróbuj jeszcze z {factions_tag}). Pokazałem Ci jak zrobić by chociaż wyświetlało a ty już sobie to jakoś upiększ :P Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajperb Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kompletnie brak tagu odpowiedzialnego za wyświetlanie nazwy gildii. Dodaj tag {FACTION} (jak nie zadziała to spróbuj jeszcze z {factions_tag}). Pokazałem Ci jak zrobić by chociaż wyświetlało a ty już sobie to jakoś upiększ :P Tak ma wyglądać pierwsza linijka: ? format: ' [{FACTION}] {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}' ICraft Survival + Gildie + Specjalne itemy icraft.yfun.pl[1.10, 1.9, 1.8] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajperb Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Próbowałem i też nie działa z tym {FACTION} itp... Jakie pluginy mogą się gryźć ze sobą? Albo dajcie mi linka gdzie na 100% będzie działać ten plugin na 1.6.2. ICraft Survival + Gildie + Specjalne itemy icraft.yfun.pl[1.10, 1.9, 1.8] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/factions/ surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 format: ' [{factions_tag}] {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}' I wszystko zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoQuseK Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 format: ' [{factions_tag}] {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}' I wszystko zadziała. Nie zadziała Factions + Mcore ma inny format. Licze na Lajki A format to : format: '&r&f {faction_relcolor}&l{faction_roleprefix}&6{faction_relcolor}&b{faction_tag_pr}&r{DISPLAYNAME}&7:&6 {MESSAGE}' Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajperb Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Problem już rozwiązany, dzięki za pomoc ICraft Survival + Gildie + Specjalne itemy icraft.yfun.pl[1.10, 1.9, 1.8] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.