`Nakou Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zamierzam kupić jakąś fife tylko nie wiem jaką Lepsza jest 12 czy 13 ? Czym one się różnią no na pewno grafiką ale czy czymś jeszcze ? [] Wiecie co jest grane ? [] Pobralem FIFE13 nonTEAM [] Włącza mi się tam jakieś logo [] Potem robi się przez 3sek czarny ekran [] i jestem na pulpicie [] Co zrobić ? [][][] Ktoś pomoże i faktycznie będzie mi działać to daje limit lajkow na tydzień czyli 70 lajkow za pomoc Odnośnik do komentarza
ar_turok Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 x Modki to dźiffki Odnośnik do komentarza
`Nakou Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 x Odnośnik do komentarza
Cristiano. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 tak na pewno dużo pomoże zgodność z winxp jeżeli fifa 13 nie jest wspierana przez xp Odnośnik do komentarza
CvS Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zakaz warezu na mpc Nie otwierać pod żadnym pozorem by Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.