MrPatryko Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam mam server survival i gracze się skarżą że nie działa zapalniczka w essentials oraz WordGuard mam dobrze ustawione więc o co chodzi? Pomocy! Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomusCZW Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Podaj listę pluginów to może coś zdziałamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryko Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 http://speedy.sh/M2WpA/Bez-tytulu.png Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzio1127 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Właśnie ja też tak mam że mam dobrze skonfigurowane a nie działa mam serwer na craftserve ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryko Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @up Ja też mam na craftserve ale nie wiem o co chodzi ;/ Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczu97 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nowy WorldGuard ma coś zbugowane, nawet sam autor piszę, wystarczy wpisać /rg flag __global__ lighter allow Pomogłem?? Kliknij Lubię To Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryko Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dzięki temat do zamknięcia. Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.