Kacik123 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Szukam dynamicznego mmo z rozbudowanym systemem craftingu (w ostateczności bez ) Grałem: Vindicus Elsworld Metin2 Allods I dóżo innych ale nie pamiętam nazw Kompa mam słabego Karta grafiki : Ati radeon hd 4550 512mb Procesor:2.4gh Ram: 1.5gb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieponczki Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 FORGE, na steamie za darmo tera, dawaj fast, tylko pvp, ale muisz obczaić o co chodzi itd @edit Szukam dynamicznego mmo z rozbudowanym systemem craftingu (w ostateczności bez ) Grałem: Vindicus Elsworld Metin2 Allods I dóżo innych ale nie pamiętam nazw Kompa mam słabego Karta grafiki : Ati radeon hd 4550 512mb Procesor:2.4gh Ram: 1.5gb Masz szęście, chyba ten crap ci nie pójdzie. Człowieku, to był żart pod żadnym pozorem nie pobieraj, jajca se robiłem, masz temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1026135-uwaga-nie-grajcie-w-to/ Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seaghull Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Forge fajna gra, polecam akurat weszła na F2P bardzo dynamiczna niczym tibia oraz metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeenSuiker Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 a może tak DragonNest MMORPG Non_Target 4 postacie / klasy do wyboru cleric mag archer oraz warrior misje w dungeonach lvl cup 40 naprawde polecam gierke nie podam linku czasu nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norczan Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zobacz na Continent of the Ninth Seal. Rozgrywka jest bardzo dynamiczna i wymaga od gracza dużej "szybkości ruchowej palców". Zresztą obejrzyj sobie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz:D Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Gunz Wymiata Z Dynamiką i poziomem trudności ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonts Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Gunz Wymiata Z Dynamiką i poziomem trudności ;d Oficjalne serwery GunZ już nie istnieją aczkolwiek nadal są serwery prywatne. Sam osobiście gram w FGunZ i bardzo polecam. Śmierć to dopiero początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plszakalpl Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 conquer online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elexio Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 War of the Immortals z "stajni" perfect world. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheWhiteWizard Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Szukam dynamicznego mmo z rozbudowanym systemem craftingu (w ostateczności bez ) Grałem: Vindicus Elsworld Metin2 Allods I dóżo innych ale nie pamiętam nazw Kompa mam słabego Karta grafiki : Ati radeon hd 4550 512mb Procesor:2.4gh Ram: 1.5gb http://www.mpcforum.pl/topic/1043443-prezentacja-star-sonata-2/ Bardziej rozbudowanego craftingu nie znajdziesz lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seqq Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 hmm... Nie zauważyłem, żeby ktoś pisał, więc ja napisze. Zobacz Raiderz'a. Aktualnie można grać tylko na pwe lub na prywatnych serwerach, ale nie są złe (można nawet śmiało powiedzieć, że prywatne biją na głowę były serwer EU). Masz 4 klasy (za niedługo 5) do wyboru:ClericDefenderSorcererBerserker(Assassin - wejdzie z nowym patchem) Klasy są dobrze zbalansowane, a co za tym idzie liczą się umiejętności gracza (pvp, czy w pve). Jest dynamiczna (robimy uniki, itd.). Jest w miare dobrze rozbudowana, a znajomość angielskiego nie jest wymagany. Można łączyć klasy - przy 50 lvl można zrobić niezłe połączenia, lecz przy tym trzeba czasem zmienić broń na inny rodzaj). Polecam prywatny serwer: Wildraiderz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.