Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Questy

rolfik13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie gram zaklinaczem (specjalista) mam juz 32lvl i zabraklo mi questow.

Ostatnie zadanie wykonalem w dratan w swiatyni (zapomnialem jak sie nazywa tam gdzie sa orki) i do tej pory nie pojawil sie żaden nowy quest. Prosze o pomoc mam expic na mobach (jak tak to gdzie) czy gdzie indziej mogly by mi sie pojawic zadania jakies?

PS: Lepiej expic jako ten straznik (zywiol ziemi i wody) czy diabel (zywiol ognia i wiatru) ?

Z gory dzieki za wszystkie pomocne odpowiedzi.

Opublikowano

rolfik nie rob questów już tylko farm pu/sp do 33 na orkach w procyon/procku a pozniej rob questa powtarzalnego za 14 pu na drzewach do 41 a potem do margadoom lub z dobrym setem i wepem do alvi poexpic ;)

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

ale w procyon na orkach malo PU juz dostaje ;/ Slyszalem ze najlepiej znalezc kogos z wysokiem lvl i isc na sfinksy (nie wiem gdzie to dokladnie jest wiem ze w dratan) i podobno bardzo szybko nabija sie tam PU i exp

Opublikowano

PS: Lepiej expic jako ten straznik (zywiol ziemi i wody) czy diabel (zywiol ognia i wiatru) ?

Jak bijesz mobki, które mało Ci robią, to demon. Jak idziesz na sfiny i takie tam, to pucha i stunujesz. Zaklinacz jest pro w puszce dzięki stunowi AoE, ile razy dupe ludziom ratowałem jak ich sporo stworów biło :P

Slyszalem ze najlepiej znalezc kogos z wysokiem lvl i isc na sfinksy (nie wiem gdzie to dokladnie jest wiem ze w dratan) i podobno bardzo szybko nabija sie tam PU i exp

No PU to na pewno nie. I odradzam sfinksy, gremliny w Egeha lepsze, no ale wejście z drugiej strony chyba kosztuje. Gremliny z tego co pamiętam dają ciut więcej expa i nie są agresywne. Dwoma postaciami na 20-25 LvLu dawałem radę na nich, więc i Ty dasz jak z kimś pójdziesz. I nie musi to być duży LvL. W każdym razie, jak padasz to spierdzielasz w stronę miasta :P

Opublikowano

Ok wielkie dzieki za pomoc.

A mam jeszcze jedno pytanko do swiatyno alvi (czy jakos tak) na jakim lvl najlepiej sie wybrac i gdzie sa jakies statuy czy cos takiego ktore sie nie poruszaja bo slyszalem ze na nich mozna latwo exp swojemu petowi nabic

Opublikowano

Ok wielkie dzieki za pomoc.

A mam jeszcze jedno pytanko do swiatyno alvi (czy jakos tak) na jakim lvl najlepiej sie wybrac i gdzie sa jakies statuy czy cos takiego ktore sie nie poruszaja bo slyszalem ze na nich mozna latwo exp swojemu petowi nabic

Gwoli ścisłości Tower, 8 piętro. Są po drodze drogi na piętro 9. Oczywiście są jeszcze w innej komnacie, ale nie wytłumaczę Ci, jak tam dojść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...