Skocz do zawartości

[SS] Aline2 - Czyżby koniec serwera?!

Bassle

Rekomendowane odpowiedzi

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

1. Jesteś 0 Panie "Danielu M." banujesz niewinne osoby, by się upodobać "przydupasom"

2. Ciekawe co zrobi serwer, gdy ujrzy Twojego kolegę, który otrzymuje ekwipunek od Ciebie (z navicatu)

02304960688210574082.jpg

Pewnie zapytacie, gdzie tutaj jest navi?! Odpowiedź prosta, na serwerze maksymalne bonusy na przyszywkę wynoszą 8%. A tutaj 10% Przypadek? Nie sądzę

3. Thean, uczysz szacunku, a sam się może trochę naucz;)?

74070136656727752021.jpg

4. Z reguły jest to człowiek, który żeruje tylko na kasę, codziennie przelicza, i się chwali "jaki to on nie jest bogaty"

5. Dzisiaj zostanie dodany również screen, na którym Thean zmienia koledze nick, po czym go odbanowywuje, gratulacje:)

P.S - THEAN, ty mnie takim filmikiem nagrodziłeś? To 3maj :)

http://www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8

Chciałeś mnie zniszczyć? - Nie wyszło Ci to :*

Pozdrawiam!

@edit

Chciałem dodać, że kolega który chciał dodać pewien filmik na youtube, jest aktualnie ddosowany, wiecie przez kogo pewnie, jeżeli to czytasz, informuje Cię iż dzisiaj zostanie to zgłoszone na komendę powiatową w Opolu, oraz do dostawcy internetu, w celu uzyskania IP.

Pirze poprafnie po polskiemó

hahaha kurwa... wiedzialem, że padnie a wy dalej na serwerach sheily gracie. Zaraz wyjdzie nowy serwer zobaczycie. Najlepiej zeby wszystkie privy metka i sam pl by padł to by było ok.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Nie polecam... możecie marnować czas na expienie ale po co kiedy na baronowej wyexpicie się do 165 w 10 minut przy koledze. Bugów jest masa a jak ktoś postanowi ich poszukać to zarwie bana albo on sam albo cała jego gildiia i wszyscy znajomi byle tylko nie musiał z nim nic robić. Lepiej wyeliminować te osoby które o nich wiedzą i dalej patrzyć na stan konta. Ten serwer to jeden wielki żart, a to że Thean (Weles) ma 14 lat to nie plotka lecz fakt ale o tym wie już chyba każdy.

69mRNXM.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [SS] Aline2   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...