Bassle Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 = = = = = = = = = = = = = = = 1. Jesteś 0 Panie "Danielu M." banujesz niewinne osoby, by się upodobać "przydupasom" 2. Ciekawe co zrobi serwer, gdy ujrzy Twojego kolegę, który otrzymuje ekwipunek od Ciebie (z navicatu) Pewnie zapytacie, gdzie tutaj jest navi?! Odpowiedź prosta, na serwerze maksymalne bonusy na przyszywkę wynoszą 8%. A tutaj 10% Przypadek? Nie sądzę 3. Thean, uczysz szacunku, a sam się może trochę naucz;)? 4. Z reguły jest to człowiek, który żeruje tylko na kasę, codziennie przelicza, i się chwali "jaki to on nie jest bogaty" 5. Dzisiaj zostanie dodany również screen, na którym Thean zmienia koledze nick, po czym go odbanowywuje, gratulacje:) P.S - THEAN, ty mnie takim filmikiem nagrodziłeś? To 3maj http://www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8 Chciałeś mnie zniszczyć? - Nie wyszło Ci to :* Pozdrawiam! @edit Chciałem dodać, że kolega który chciał dodać pewien filmik na youtube, jest aktualnie ddosowany, wiecie przez kogo pewnie, jeżeli to czytasz, informuje Cię iż dzisiaj zostanie to zgłoszone na komendę powiatową w Opolu, oraz do dostawcy internetu, w celu uzyskania IP. Pirze poprafnie po polskiemó Odnośnik do komentarza
Quarian Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Właśnie kolega, który chce dodać filmik na yt o tym serwerze jest ddosowany. Sami domyślcie się przez kogo. Nie polecam gry na tym serwerze. Odnośnik do komentarza
rizinal Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie polecam serwera, mały szczyl nie wie co to odpowiedzialność. Odnośnik do komentarza
Karmel1337 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Serwer, jednym słowem dno Nudy totalne, serwer pod IS. Porażka. Odnośnik do komentarza
xVeyS Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Up a kto Ci kaze na is wydawać? Jak i bez tego wszystko tam zrobisz? Ja osobiście nic nie wydalem mam full eq + max lvl czekam na update 200lv itp oczywiscie polecam serwer naprawde zarąbisty. Odnośnik do komentarza
Quarian Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Chyba nie wiesz co mówisz. Serwer mógł by być fajny prowadzony przez kogoś innego, gdy wywalił Bresu z teamu to już można było się domyśleć, że na serwerze będą same bugi i nic nie będzie naprawiane. Odnośnik do komentarza
Muskownica Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Co to za gowno serwer w ogole? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja tylko czekam na upadek ravii z takim samym hukiem jak aline2 upadnie. AW: Serwera nie polecam, ponieważ ludzie prowadzący ten serwer nie zasługują na miano administratora. Odnośnik do komentarza
Quarian Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Serwer Aline prowadzi sam Thean i właśnie po dzisiejszej akcji już zaczął pracować i o to nam chodziło, ale nie grajcie na serwerze dajcie mu nauczkę może jak dorośnie będzie inaczej się zachowywał. Thean jeśli to czytasz to pisze się Wydarzenie Tombola a nie jak ty to napisałeś Wydażenie Tombola. Odnośnik do komentarza
AincradOnline Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie rozumiem nazwy tematu ponieważ ten serwer skończył się przed drugim startem. Odnośnik do komentarza
HrabiaMarkiz Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 hahaha kurwa... wiedzialem, że padnie a wy dalej na serwerach sheily gracie. Zaraz wyjdzie nowy serwer zobaczycie. Najlepiej zeby wszystkie privy metka i sam pl by padł to by było ok. Mój pro złomek: Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W Odnośnik do komentarza
AincradOnline Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 hahaha kurwa... wiedzialem, że padnie a wy dalej na serwerach sheily gracie. Zaraz wyjdzie nowy serwer zobaczycie. Najlepiej zeby wszystkie privy metka i sam pl by padł to by było ok. Ja bym wolał aby zniknęły z rynku wszystkie gry z gatunku MOBA bo jeszcze tak tępego trybu rozgrywki nie widziałem. Odnośnik do komentarza
Bassle Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 I znów "Pan i władca". Jeżeli to czytasz, to chciałem Ci przypomnieć kto tutaj ma 14 lat ;* Pirze poprafnie po polskiemó Odnośnik do komentarza
RonteX Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie polecam... możecie marnować czas na expienie ale po co kiedy na baronowej wyexpicie się do 165 w 10 minut przy koledze. Bugów jest masa a jak ktoś postanowi ich poszukać to zarwie bana albo on sam albo cała jego gildiia i wszyscy znajomi byle tylko nie musiał z nim nic robić. Lepiej wyeliminować te osoby które o nich wiedzą i dalej patrzyć na stan konta. Ten serwer to jeden wielki żart, a to że Thean (Weles) ma 14 lat to nie plotka lecz fakt ale o tym wie już chyba każdy. Odnośnik do komentarza
Paweu. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 To nie miejsce na takie rzeczy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.