Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Powiadomienia

Paweu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś wpadłem na pewną sugestie które może ułatwić życie wielu osobą na forum.

Jak wiem maksymalna powiadomień to 50.

Zostało to ograniczone z powodu na obciążenie serwera, czy innych powodów, nie wnikam.

Wiele osób w tym ja dostaje ich bardzo dużo, w parę godzin jest ich maksymalna liczba i nie możemy sprawdzić np. 51 powiadomienia (chyba wiecie o co chodzi)

Mam taki pomysł aby powiadomienia usuwały się po 48h, czyli np. dostane je teraz to usunie mi się dopiero po 48h.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Tak,według mnie pomysł dobry, czasem utrudniłby pracę i nadrabianie zaległości po np. 2 dniach nie obecności, ale mimo to ,ów pomysł wydaje się być dobry.

Opublikowano

Powiadomienia zostawiamy bez zmian. Powiedzmy, że ktoś ma na forum urlop, nie wchodzi na forum, bo wyjechał na wakacje. Wraca i nie wie o większości swoich powiadomień, ponieważ usunęły się po kilkudziesięciu godzinach. W ten sposób powiadomienia tracą w ogóle swój sens. Poza tym nie byłoby to takie proste również od strony technicznej.

Musisz je po prostu odpowiednio skonfigurować, tak by w ciągu godziny nie zapełniała się cała dostępna liczba powiadomień.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...