Paweu. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam. Dziś wpadłem na pewną sugestie które może ułatwić życie wielu osobą na forum. Jak wiem maksymalna powiadomień to 50. Zostało to ograniczone z powodu na obciążenie serwera, czy innych powodów, nie wnikam. Wiele osób w tym ja dostaje ich bardzo dużo, w parę godzin jest ich maksymalna liczba i nie możemy sprawdzić np. 51 powiadomienia (chyba wiecie o co chodzi) Mam taki pomysł aby powiadomienia usuwały się po 48h, czyli np. dostane je teraz to usunie mi się dopiero po 48h. Odnośnik do komentarza
QuarK Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak,według mnie pomysł dobry, czasem utrudniłby pracę i nadrabianie zaległości po np. 2 dniach nie obecności, ale mimo to ,ów pomysł wydaje się być dobry. Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak, bo Paweł kazał w statusie. Odnośnik do komentarza
Marselo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Powiadomienia zostawiamy bez zmian. Powiedzmy, że ktoś ma na forum urlop, nie wchodzi na forum, bo wyjechał na wakacje. Wraca i nie wie o większości swoich powiadomień, ponieważ usunęły się po kilkudziesięciu godzinach. W ten sposób powiadomienia tracą w ogóle swój sens. Poza tym nie byłoby to takie proste również od strony technicznej. Musisz je po prostu odpowiednio skonfigurować, tak by w ciągu godziny nie zapełniała się cała dostępna liczba powiadomień. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.