Haitz Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Joł Ostatnio zachciało mi się wiedźmina 2 zagrać, ale niestety po instalacji trza pobrać patch 10gb -,- Prócz cracka nie ma innych rozwiązań? Wiesiek oczywiście oryginalny(Ed rozszerzona) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D&G Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Cracki zabronione, patcha pobieraj, jak wolny net to na noc zostaw. Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoxRox Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja zrobiłem taki myk, że wyłączyłem internet, i gra się załączyła Wszystko trzeba od nowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haitz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dobra pobiore. Dobrze że mam xkloca CLS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Musisz pobrać, innego rozwiązania nie ma, więc pobieraj w nocy, wtedy net, najszybszy jest Pozdrawiam ! P.S. Jeśli temat rozwiązany i mam go zamknąć lub coś pisz PW, bądz w odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.