xXInvictumXx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siema mam dzisiaj 2 pytania : 1.opłaca się kupić skin do kazika ? (mecha kha'zix) i czy kha'zix jest jeszcze dobry ? gdzie nim chodzić top/jungle/mid ? 2.brakuje mi 26 rp do skina za 1350rp. Wiem o tym że jak się napisze do supportu i wyśle jakiś obrazek itp. to można taką małą ilość dostać ale tu nasuwa się pytanie do którego supportu pisać żeby dostać rp jak najszybciej ? za MĄDRE odpowiedzi daje +++ [*] 30.09.2016r. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1. Mi sie osobiscie nie podoba, sa lepsze skiny po 975 RP. Jest dość dobry na top'a. 2. Do angielskiego supportu napisz, na polska odpowiedz mozesz czekac do 30dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fananis Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opłaca sie , kolega ma i polecam ci go , przeważnie chodzi na jungle. A co do RP , wyślij obrazek który znalazłeś na google , narysuj sam , albo jeszcze wierszyk o lolu możesz wymyślić Play to have fun, not to win. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xizt Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1. Można iść nim na top'a / Mid'a / Jungle 2.Najlepiej do angielskiego bo jak do polskiego napiszesz to do 2tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXInvictumXx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 jak napisze do angielskiego supportu po jakim czasie mogę liczyć na rp ? [*] 30.09.2016r. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 jak napisze do angielskiego supportu po jakim czasie mogę liczyć na rp ? Od razu, jeśli Ci odpiszą. Możesz napisać również do Polskiego i Angielskiego równocześnie, i liczyć na to, że któryś odpisze Ci szybciej. Ostatnio odpisywali dość szybko, nawet w ten sam dzień. Aczkolwiek do tygodnia pewnie Ci odpiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wreav Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ten skin kha zixa imo jest super kha jest bardzo dobry, a w solówce ciężko z nim wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dodam że skiny przed kumpnem możesz zobaczyć na: http://www.lolking.net/models/?champion=121&skin=1 Ładny art. ale ja wole mniej przesadzonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PonyFag Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ładny skin zmienia wyglad skilli oplaca się za tą cene pisz do angielskiego i sprawy związane z kontem chodź u mnie polski szybko odpowiada (zwykle mniej niż jeden dzień) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdxdddddddddddd Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Oj ziomuś ziomuś o ile się nie mylę ten skin był jeszcze z miesiąc temu w promocji :<. A co do brakujących RP do supportu musisz napisać , tylko nie polskiego ! Listę tematów znajdziecie na moim profilu 4funCzemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"Click ;DProszę o zdjęcie 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.