Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Free exp i zwrot

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie mam 5,3k free expa i 6,4k expa na T-28, czy lepiej zainwestować free expa na zakup KV-1 czy lepiej wykorzystać go na research części do niego. I czy można zwrócić czołg, którym grałem parę meczy?

Opublikowano

Prawda Presidont :) nie oplaca sie na 4 5 tiery wolnego zużywać . np jak bedziesz mial is-8 na stoku to zainwestuj wolne w dzialo za 64k nie potrzeba wieży gasek zeby ja założyć lub na is-3 w dzialo tez wiezy nie potrzeba chyba tylko gaski .

Opublikowano

Co do wolnego expa, to zostaw sobie go na badanie czołgu, na którym ciężko jest wbić xp i psujesz statystyki, np AMX 40.

Zwrócić można tylko czołg premium, na którym nie zrobiłeś ani jednej bitwy oraz nie jest za długo u Ciebie w garażu.

Opublikowano

Nigdy nie używaj wolnego na tak niskim tierze. Ja zaczynałem wykorzystywać wolne dośw. chyba na VIII czy IX, ponieważ ciężko jest stockowym coś ubić, a te 8/10k. expa drogą nie chodzi.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Wykorzystuj je na badanie kluczowych modułów na czołgach tzw dział gąsek wież poprostu tego czego ci brakuje do zamontowanie top guna .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Nie warto wydawać wolnego expa na niskie tiery, zostaw sobie na np. IS-8, gdy on jest stokowy to można dostać szału. A tak za free expa odblokujesz sobie szybciej działo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...