Shazzy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siema Zakupiłem sobie yoricka, no i niezbyt wiem co nim kupować przed chwilą składałem: - Munamune czy jak to tam - Ionki - Iceborna - Frozen hearta - warmonga - malmotirius No i miałem ok. 300 AD, 3k many i 2,8k hp Wydaje mi się że nie był to idealny build, ma ktoś może jakieś propozycje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shazzy Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @refresh ( nie wiem co ile można, ponieważ w regulaminie tego subfora nic o tym nie jest wspomniane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuQerex16 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wiesz przesadziłeś Yoricka buduje się w tanka a nie w AD. Ja preferuje taki build : 1.Butki na Cooldowny 2.Spirit Visage 3.Warmog 4.Infinity Edge 5.BT 6.Frozen Heart hmm według mnie ten build jest ok , oczywiśćie jest on na topa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CayceR Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wiesz przesadziłeś Yoricka buduje się w tanka a nie w AD. Ja preferuje taki build : 1.Butki na Cooldowny 2.Spirit Visage 3.Warmog 4.Infinity Edge 5.BT 6.Frozen Heart hmm według mnie ten build jest ok , oczywiśćie jest on na topa Nie ma manamune. Build chujowy @Twój build jest dobry, sam taki robie :P Tylko, że zamiast gauntleta, ja robię frozen malleta ;p Come on, shoot faster, Just a little bit of energy! I wanna try something fun right now, I guess some people call it anarchy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shazzy Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Iceborna robiłem ze względu na ładne "współgranie" z Q. Czekam na dalsze propo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuQerex16 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @up 2x , wiesz ten build użyłem na rankedzie na SOLO/TOP , i wypalił mi ranked win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.