kkoondzio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Hej wszystkim! Szukam jakiegoś POLSKIEGO youtubera który robi streamy i wrzuca je na swój kanał by później ktoś taki jak ja mógł je obejrzeć . Miło by było gdybym mógł się pośmiać przy tym co mówi i grał ze znajomym/i ewentualnie potrafił grać (nie piszcie mi o gimperze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 sq nicker, gimper. shushei Wiecej nie kojarze, wiem mialem o gimbie nie pisać ale cóż... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkoondzio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 sq nicker, gimper. shushei Wiecej nie kojarze, wiem mialem o gimbie nie pisać ale cóż... :P Kurczę ale ja chciałem Polaków na youtubie Mam już dość angielskiego cały dzień go używam a wieczorem mam ochotę na ojczysty język z domieszką humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoLove Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Przecież to są Polacy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkoondzio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie na yt :/ Z youtube mogę ściągnąć filmiki a z Twitcha nie :/ Ten cały nicker jest tylko na twichu, o Gimperze się nie mówi a Shushei też siedzi na twitchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajkers Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Obczaj Creatona, jeden z najlepszych adc w Europie, Polak + można się pośmiać na streamie . / na youtube akurat nie wstawia filmików, ale co za problem sprawdzać na twitch.tv powtórek? http://www.twitch.tv/search?query=Creaton#stq=Creaton&stp=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkoondzio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Obczaj Creatona, jeden z najlepszych adc w Europie, Polak + można się pośmiać na streamie . / na youtube akurat nie wstawia filmików, ale co za problem sprawdzać na twitch.tv powtórek? http://www.twitch.tv/search?query=Creaton#stq=Creaton&stp=1 Już drżę... Właśnie zobaczyłem jego hipsterowską czapkę na kamerce xDD Obczaję go na 100% Dzięki. (Lajka nie mogę ci dać bo przekroczyłem dzisiaj limit, jutro dostaniesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.