Chill Out Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 600 dni - Napisaliśmy ten utwór, zwrócić Waszą uwagę na to jak naprawdę wygląda Świat, w którym żyjemy. Dosyć mamy przymykania oczu i udawania, że nic się nie dzieje. Kiedy Unia Europejska milionami euro wyciera sobie usta po obiedzie, media nawet nie wspominają o zbrodniach wojennych w Syrii. 35 000 ofiar śmiertelnych, ponad 110 000 uchodźców. Kałuże łez niewinnych ludzi reżim zamienił w morze krwi. Mamy nadzieję, że każdy kto to ogląda i czyta, podzieli się tym z najbliższymi i stanie w obronie dzieci, które są ofiarami militarnej przemocy pod reżimem prezydenta Bashar Al Assad'a. Teledysk poświęcony jest tysiącom Matek i Ojców, którzy za wolność swoją i swoich dzieci walczą już dłużej niż 600 dni. Jest to przerażający obraz, ale również nasza rzeczywistość. Zwracamy się do mediów i polityków, aby przerwały zmowę milczenia zwracając uwagę wszystkich Polaków na zaistniałą tragedię. W czasach niepewności ... O.S.T.R. & Hades Film zawiera drastyczne sceny ! Odnośnik do komentarza
Kakauko Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 W tych czasach każdy myśli o sobie i robi tak aby było jak najlepiej dla niego. Założe się że gdybyś zasiadał posród ważniaków Unii Europejskiej nic by się nie zmieniło więc po co zakładać takie tematy? Chyba tylko żeby nabić sobie posta. Tak gdybym zasiadał tam to też patrzyłbym tylko aby napierdolić sobie jak najwięcej pieniędzy na swoje konto napewno tak samo zrobiliby Ci którzy nagrali ten teledysk. Odnośnik do komentarza
Chill Out Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 W tych czasach każdy myśli o sobie i robi tak aby było jak najlepiej dla niego. Założe się że gdybyś zasiadał posród ważniaków Unii Europejskiej nic by się nie zmieniło więc po co zakładać takie tematy? Chyba tylko żeby nabić sobie posta. Tak gdybym zasiadał tam to też patrzyłbym tylko aby napierdolić sobie jak najwięcej pieniędzy na swoje konto napewno tak samo zrobiliby Ci którzy nagrali ten teledysk. To, że jesteś obojętny na cierpienie innych niewinnych ludzi nie znaczy, że każdy ? Wiecej wart jest taki temat niż "jaki wybrać nick" no kurwa.... Odnośnik do komentarza
Cetizier Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 W tych czasach każdy myśli o sobie i robi tak aby było jak najlepiej dla niego. Założe się że gdybyś zasiadał posród ważniaków Unii Europejskiej nic by się nie zmieniło więc po co zakładać takie tematy? Chyba tylko żeby nabić sobie posta. Tak gdybym zasiadał tam to też patrzyłbym tylko aby napierdolić sobie jak najwięcej pieniędzy na swoje konto napewno tak samo zrobiliby Ci którzy nagrali ten teledysk. Nie wkładaj wszystkich do jednego worka. Są jeszcze ludzie, którzy myślą jak ludzie, nie jak gówna. Odnośnik do komentarza
Chill Out Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up dokładnie dzieci są zmuszane do walczenia wystarczy pooglądać film naprawdę szok, że w cywylizowanym świecie, gdzie istnieją organizacjie pokojowe dzieją się takie okropne rzeczy. Kakauko mam wyjebane na jakieś posty chcę tylko, żeby ludzie zobaczyli ! Odnośnik do komentarza
maciek2466 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie rozumiem o co Ci chodzi. Tak było zawsze, jest, i będzie. To, że napiszesz temat na mpc forum to nic tego nie zmieni. Rozumiem twoje oburzenie, ale żeby to było pierwszy raz ? Byli inni, gorsi. Daj sobie spokój z tym, nic nie poradzisz. Odnośnik do komentarza
MrMarcinMarek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Niektórzy ludzie po prostu tacy są, m.in. ja. Japierdole, co mnie obchodzą małe dzieci w Afryce głodujące, skoro, i tak, ja sam nic z tym nie zrobię? ' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie, Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie. Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! ' Odnośnik do komentarza
Kakauko Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie wkładaj wszystkich do jednego worka. Są jeszcze ludzie, którzy myślą jak ludzie, nie jak gówna. Ludzie którzy myślą jak ludzie są właśnie na takich stanowiskach jak przedstawiciele Unii Europejskiej. Zamiast zakładać takie tematy i płakać nad innymi krajami trzeba robić coś bo u nas nie długo też tak może być. Ludzie biednieją, bogaci się bogacą tak było jest i będzie. Tylko wojna może coś zmienić i dlatego są wojny. A gównem są ci którzy umierają i nic z tym nie robią. @up dokładnie dzieci są zmuszane do walczenia wystarczy pooglądać film naprawdę szok, że w cywylizowanym świecie, gdzie istnieją organizacjie pokojowe dzieją się takie okropne rzeczy. Kakauko mam wyjebane na jakieś posty chcę tylko, żeby ludzie zobaczyli ! Z pewnością społeczeństwo mpcforum coś z tym zrobi albo to przemyśli. Odnośnik do komentarza
Sence ° Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Chuj mnie obchodzi syria i inne arabskie kraje. Jak chcą to niech się tam mordują wzajemnie, ja mam to głęboko w dupie... Prędzej wyślę im kasę na broń, aby się powybijali wzajemnie aniżeli zasmucę się z tego powodu. To nie dotyczy Polski więc mam to w dupie. Co zrobicie po emisji tego w tv? nic, ew. gówno, ale to podlega dyskusji. 95% arabów i kebabów to zwierzęta. Niech pierdolną jądrówkę, to może polska zajmie sobie nowe kolonie. Pjona Ludzie którzy myślą jak ludzie są właśnie na takich stanowiskach jak przedstawiciele Unii Europejskiej. Zamiast zakładać takie tematy i płakać nad innymi krajami trzeba robić coś bo u nas nie długo też tak może być. Ludzie biednieją, bogaci się bogacą tak było jest i będzie. Tylko wojna może coś zmienić i dlatego są wojny. A gównem są ci którzy umierają i nic z tym nie robią. Z pewnością społeczeństwo mpcforum coś z tym zrobi albo to przemyśli. Czyli komunizm jest zajebisty? Lewacka kurwa. Odnośnik do komentarza
maciek2466 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ludzie. Dyskutujecie o czymś, gdzie nie macie wpływu na to. "Co ja bym zrobił.." To zrób i koniec. Po co gadać o czymś, gdzie wasze zdanie nikogo nie obchodzi ? Odnośnik do komentarza
Franko_1998 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 O.S.T.R & Hades odwalili dobrą robotę, ale tą piosenką/teledyskiem nic nie zmienią. Momentami teledysk naprawda okropny. Szkoda mi tych ludzi, ale również jak inni w żaden sposób nie dam rady im pomóc. Wojna jest tylko wytworem ich nienawiści, nic nie poradzimy. Moim zdaniem temat zbędny. Za wypisane tutaj posty nie zmieni się ich sytuacja. Odnośnik do komentarza
Chill Out Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak nie zmienią, masz rację ale przynajmniej będą świadomi "świadomość najgorszym z przekleństw" ty pijesz browara lub idziesz się najebać tam walczą o życie i chodź nie są niczemu winni mówię tu o prezydencie którego armia wybija dzieci, kurwa dzieci przecież to samo było w Polsce gdyby każda osoba powiedziała "ja nic na to nie poradze" dziś byliśmy rosjanami, niemcami, austryjakami. Nie ważne jakiego są wyznania może jest tak, że oni są zmuszani do tego by wierzyć w Allaha lub innego bożka. To jest smutne bo każdy człowiek nie powinien być obojętny wobec krzywdy innego człowieka czyż nie tak ? Odnośnik do komentarza
WaterAqua Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Za to w Polsce jest zajebiście, raj na ziemi Sami mamy swoje problemy. Odnośnik do komentarza
umotex12 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No smutne ale tak nie mozna! Gdybys myslal o wszystkim, zajebalbys sie; wszystkie chronione zwierzta, srodowisko, Syria, Chiny, Polittka, pomoc sierotom... kazdy jest od czegos. Sa ludzie ktorzy pomagaja uchodzcom, sa ludzie ktirzy przygarniaja koty, sa zolnierze ktorzy walcza o kojiec wojny, sa ludzie pomagajacy niepelnosprawnym... kazdy czlowiek robi cos innego. Jak cie to dreczy to wysylaj kase fundacjom czy cos. Nie mozna sie martwic wszystkim naraz... Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
Chill Out Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To wysłać pieniądze na broń ? Odnośnik do komentarza
JohnnyH Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Kazdy pisze co by zrobil a nikt dupy nie ruszy. Od poczatku swiata tak jest. Odnośnik do komentarza
TheCokie Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Są ludzie dobrzy, ale sa też pojeb*ne ścierwa, np. w internecie, Kupisz cos do gry za 200zł, potem bd chciał sprzedać i potem cię oszuka ... Odnośnik do komentarza
Bonzooo Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Większość to pojeby Odnośnik do komentarza
Daevoo Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 świata nie zmienisz a tym bardziej tzw. koxów szpanerów debili. Odnośnik do komentarza
wlatca Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 świata nie zmienisz a tym bardziej tzw. koxów szpanerów debili. dać obowiązkowe wojsko i ich nie będzie. @topic: Niech się wybijają, jak chcą, mamy swoje problemy, jak to powiedział waterakła Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.