Anoizm Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Gragas Nasus Rumble Sona Skarner Sivir Ezreal Janna Viktor Zyra Kolejność, jak na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ D-VorT Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Chujowa jak zwykle. Liczyłem na Syndrę ;( No cóż może zagramy Viktorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kurde, słaba, szkoda ze nie ma w niej kha'zixa, bo na tego wlasnie zbieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CayceR Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kupiłem janne i chuj :C Dobrze, że Ez na którego zbieram Come on, shoot faster, Just a little bit of energy! I wanna try something fun right now, I guess some people call it anarchy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0keN Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 nom zje**** nie mogli by dać syndry wkońcu ? albo ahri albo np. dravena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szaran Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie jest tak źle, ja zagram Rumblem, Zyrą i może Viktorem. Osobiście liczyłem na Dravena albo Varusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delter Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Sona będzie "psuć" aramy, ale będę miał większą szansę ją dostać, niż czysto z własnych champów, bo dużo osób będzie ją mieć z rotacji i się wymieniać. To mi się podoba, chociaż wolałbym jej nie mieć w enemy (tak, tak łebki, jesteśmy z kolegą typowym duo pod aramy i gramy głównie aramy, więc moja ocena zawsze będzie w tematach o rotacji wypaczona, ale może to i trochę świeżego powietrza dla tych tematów ) Viktor... Viktor, Viktor, Viktor. Ciekawie. Od dawna planowałem go kupić (zarówno na aram jak i mida), a tu mam okazję go przetestować! Beczkowy.... Beczkowych z rotacji się nie boję, aczkolwiek chętnie polamię testując go :3 Nasus - możecie mnie uznać za głupiego, ale totalnie nie umiałem tym grać aramów, na sr się za niego nie biorę go zbytnio go kaleczę. Rumble - kolejny ciekawy pick, nie jak te standardowe rotacje - jak najbardziej do testów. Skarner - HUE :3 Będzie ciekawie, ult powa. I jeden z najlepszych tanków w grze. Sivir - Antinidalee aram się przyda. Cholerny poke, spellshield... :3 Ezreal - tu się nie wypowiadam, bo już posiadam... Janna - Czyżby miało to związek z wychodzącym skinem? Jeśli jest już dostępny w lolskins, to będzie można wytestować. Zyra - godny pick do testowania na apc i przyjemny na aramach. LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zagram Rumblem, Janna i Zyrą Rotacja mogła być gorsza :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkoondzio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Uff... Dobrze, że jednak tą Ahri kupiłem Zagram sobie Ezem i Viktorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Po tak dobrej rotacji przyszedł czas na troche gorszą, ale moim zdaniem jest kim grać i nie ma łatwych champów do ogarnięcia w jeden mecz, tylko coś co wymaga opanowania. Juz wdzię ludzi na 10lv. który nie trafiają z skili Ezreal'em :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delter Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up Już widzę, jak próbują skakać E przez ściany! :3 LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnoldzikBoczek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie taka zła.. przetestuję sobie Viktora i Rumble'a :> Trochę szkoda bo liczyłem na jakiegoś Rengara, Syndrę lub Yoricka :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justysia™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Moim zdaniem ta rotacja będzie gorsza ;/ Chociaż spróbuje zagrać Ezrealem, Rumble i Gragasem, a pozostałe champy są dla mnie słabe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarlej4 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zagram jedynie Ezem, bo na niego czekałem. Reszta no cóż.. nie w moim typie. Liczyłem na jakiegoś Zaca, Rengara, Eliskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AHC1 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A ja se przetestuje Gragasa, bo lubię tego champa ale jakoś nie miałem okazji nim zagrać. Mi tam Syndra się znudziła po 5 meczach :/ Pamiętaj, zawsze liczę na: "+" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shazzy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zyra 3v3 ON!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalsersonew Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak dla mnie jedna z najlepszych rotacjii ostatnio , zagram rumble i zyra . Btw. jakie znaczenie ma kolejnosc postaci Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakJe Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 już widzę to rzucanie ulti rumbla na normalach anyway, wypróbuje viktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dray_92 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ez jak i Sona + Sivir byli nie tak dawno ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anoizm Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dzień przed rotacją niestety kupiłem Sivir i Jannę ;( Sivir zadaję duże DMG z Q i to trochę wkurza mnie jak w przeciwnym teamie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jutrojembekon Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Rotacja taka sobie, z tego ewentualnie zagram Zyrą albo Viktorem, ale oprócz tego nic ciekawego tutaj nie ma ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hetman1995 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 oo scarner, to juz wiem czym zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip2ouT Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak dla mnie ciekawa rotacja. Muszę zagrać Victorem, bo nigdy nim jeszcze nie grałem Eza wczoraj kupiłem, ale co tam I jeszcze z rotacji Rumble mi się podoba, ciekawa postać dosyć. Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.