Skocz do zawartości

[Dyskusja]Rotacja 20.08.2013

Anoizm

Rekomendowane odpowiedzi

Sona będzie "psuć" aramy, ale będę miał większą szansę ją dostać, niż czysto z własnych champów, bo dużo osób będzie ją mieć z rotacji i się wymieniać. To mi się podoba, chociaż wolałbym jej nie mieć w enemy (tak, tak łebki, jesteśmy z kolegą typowym duo pod aramy i gramy głównie aramy, więc moja ocena zawsze będzie w tematach o rotacji wypaczona, ale może to i trochę świeżego powietrza dla tych tematów ^^)

Viktor... Viktor, Viktor, Viktor. Ciekawie. Od dawna planowałem go kupić (zarówno na aram jak i mida), a tu mam okazję go przetestować! <3

Beczkowy.... Beczkowych z rotacji się nie boję, aczkolwiek chętnie polamię testując go :3

Nasus - możecie mnie uznać za głupiego, ale totalnie nie umiałem tym grać aramów, na sr się za niego nie biorę go zbytnio go kaleczę.

Rumble - kolejny ciekawy pick, nie jak te standardowe rotacje - jak najbardziej do testów.

Skarner - HUE :3 Będzie ciekawie, ult powa. I jeden z najlepszych tanków w grze.

Sivir - Antinidalee aram się przyda. Cholerny poke, spellshield... :3

Ezreal - tu się nie wypowiadam, bo już posiadam...

Janna - Czyżby miało to związek z wychodzącym skinem? :D Jeśli jest już dostępny w lolskins, to będzie można wytestować.

Zyra - godny pick do testowania na apc i przyjemny na aramach.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Po tak dobrej rotacji przyszedł czas na troche gorszą, ale moim zdaniem jest kim grać i nie ma łatwych champów do ogarnięcia w jeden mecz, tylko coś co wymaga opanowania.

Juz wdzię ludzi na 10lv. który nie trafiają z skili Ezreal'em :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Dyskusja]Rotacja 20.08.2013   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...