123trools123 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siema mam kilka pytań.1. Jak zmienić bony? (Trzeba to robić w navicatcie?) 2. Jak zmienić Przedmioty na początek? (Trzeba to robić w navicatcie?)3. Jak Wgrywać Questy? (Jak to robić) . By Me. Odnośnik do komentarza
Monekorek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zapraszam do tego tematu.powinieneś znaleźć tam odpowiedź: http://www.mpcforum.pl/topic/265235-spis-poradnikow-tworzenie-serwerow-prywatnych-metin2/ Więc nie mów mi,że jestem lagerem Odnośnik do komentarza
Hostel_ViTali Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @ up nie jesteś kidem żeby dawać linki do poradników ..... Pytanie 2 przedmioty na początek masz w queście tak zwanym give_basic_weapon tu ustawiasz co dostaje się na początek jak chcesz moge dać ci gotowy quest . Pytanie 2 questy wgrywasz przykład na plikach terenzocd /usr/home/mt2/share/locale/poland/quest [ENTER] ./qc nazwa guesta.quest [ENTER] w Filezili quest wgrywasz do ścieżki /usr/home/mt2/share/locale/poland/quest nadajesz mu prawa 777 a potem w konsoli dodajesz go jeśli chcesz mieć go w navicat dodajesz go do locale_list po wpisaniu sh make zamiast ./qc usunie ci wszystkie questy jakie sa w locale_list a jak ustawić bony zapomniałem w jakiej to tabeli się robi Odnośnik do komentarza
Trikolos Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1. W navicatcie, zakładka player >>> item_attr w przypadku 6/7 bonu player >>> item_attr_rare 2. W ftp serwera, usr/home/....../quest oczywiście w miejsce kropek wpisujesz swoją ścieżkę do questów i tam powinieneś mieć quest give_basic_weapon i go zmieniasz, on odpowiada za przedmioty na start. 3. Najlepiej opisane masz tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/163124-tutwgrywanie-questow-na-serwer/ [√] 50 postów [√] 100 postów [√] 250 postów [√] 500 postów [x] 800 postów Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.