sztuka13 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam znacie jakąś porównywarke broni, ostatnio podał ktoś mi Tools4Games.com ale cały czas pisze ''not available'' znacie jakieś inne stronki chiałbym wiedzieć np jak szybka jest broń g53 w porównaniu do mp5 jak znacie jakieś stronki to dajcie prosze linki. Odnośnik do komentarza
Tigerxy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam znacie jakąś porównywarke broni, ostatnio podał ktoś mi Tools4Games.com ale cały czas pisze ''not available'' znacie jakieś inne stronki chiałbym wiedzieć np jak szybka jest broń g53 w porównaniu do mp5 jak znacie jakieś stronki to dajcie prosze linki. Nie ma innej stronki kiedyś była fajna,lecz padła. I została tylko ta którą w/w i stronka na chwilę obecną działa,a jeśli tobie nie działa to spróbuj wyczyścić cookie. Odnośnik do komentarza
sztuka13 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie ma innej stronki kiedyś była fajna,lecz padła. I została tylko ta którą w/w i stronka na chwilę obecną działa,a jeśli tobie nie działa to spróbuj wyczyścić cookie. A tobie w tej chwili działa bo po wyczyszczeniu ciasteczek zero zmian. Odnośnik do komentarza
Tigerxy Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A tobie w tej chwili działa bo po wyczyszczeniu ciasteczek zero zmian. Mi cały czas działa,SS na to że działa :P Odnośnik do komentarza
kingflame Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mi też działa. Spróbuj na inne przeglądarce lub jesli masz FF to uruchom w trybie bez dodatków Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą Dobry post? Nie żałuj "lubię to" Odnośnik do komentarza
Keniger Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zainstaluj może dodatki do przegladarki flash etc ? Odnośnik do komentarza
sztuka13 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nie działa na google chrome ale na friefoxie dziala dzieki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.