CmPunk187 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mam pytanie czy jak używałem hacka na pościgi trwające 8 sec ( czyli 1 milion w 20 minut ) to czy dostane za to bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Teraz został wprowadzony anty-cheat więc raczej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CmPunk187 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Czyli nie warto inwestować speed bosty w te konto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CI4PCI4K Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dupa , co to za anty cheat . Słyszałem , że jak miało być od razu po włączeniu jakiegoś cheata natychmiastowy kick .. Chcesz inwestuj bana nie dostaniesz bo gdyby był naprawde ten śmieszny anty cheat dawno już bym się cieszył banem .. W kulki sobie polecieli , żaden ze znajomych nie dostał bana a bot nawet potrafił chodzić 10h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CmPunk187 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 hack NFSW_PursuitBot nazywa się tak używałem go około 4h tylko więc nie grozi mi niebezpieczeństwo banem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CI4PCI4K Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie , najwyżej poczekaj do jutra jak się tym martwisz .. Raczej bana nie będzie , zwykłe głupoty , żeby ludzie wrocili do gry i dalej kupywali boost . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CmPunk187 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dzięki do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.