Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem.

kichu2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz lagi to jest to tylko problem z internetem lub serwerem na którym grasz. A jeśli gry ci się zacinają, masz mało fps w grach to najpierw napisz dokładnie wszystkie części które masz łącznie z modelem i mocą zasilacza.

Opublikowano

Podaje specyfikacje kompa.

Katra graficzna: ATI Radeon HD 5500 series

Procesor: AMD Athlon64 X2 Dual Core Processor 4200+

Windows Xp Home Edition 32 bity

RAM: 3gb kości sa włozone 1gb i 2gb są 2 wejścia na kości

Zasilacz: Firma Mustang (to jest również firma obudowy) 230V 50Hz

Płyta głowna: MSI K9AGM2

Opublikowano

Defragmentacja dysku, czyszczenie ccleanerem, wyłączenie nie potrzebnych programów możesz też sprawdzić dysk programem crystaldiskinfo. Ale napisz dokładniej co "wolno chodzi", w grach masz mało fps, system się długo włącza czy co?

Opublikowano

Tak więc defragmętowałem dysk już nie pomogło czyszczenie CClanerem nie pomogło mam tylko skypa zazwyczaj włączonego system się długo włącza mało fpsów w grach też internet mam dobry.

Opublikowano

Siostra lubi sobie pościągać pare piosenek czasami jakaś grę jakim antywirusem mugłbym dobrze sprawdzić kompa tylko nie Avast ani AVG

temperatury sprawdź.

Temperatury sa w normie

Opublikowano

Chciałem zainstalować antyvirus AcAfee Security ale nie moge usunac antyvirusa AVG.

Zamieniłem dyski na tym starym były lagi na nowym niema ten stary ma 1 tb a nowy 200gb.Myślicie ,że format?

Opublikowano

Sprawdź tamten dysk programem crystaldiskinfo i będziesz wiedział czy dysk się psuje czy po prostu ma za dużo śmieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...