kichu2000 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam. Od pewnego czasu komputer bardzo wolno chodzi mam na mysli lagi. Wie ktos może dlaczego ?. Proszę o szybka odpowiedź. z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixxxMaster Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Podaj specyfikacje komputera. Nie jesteśmy wróżkami lenovo 2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelar Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak masz lagi to jest to tylko problem z internetem lub serwerem na którym grasz. A jeśli gry ci się zacinają, masz mało fps w grach to najpierw napisz dokładnie wszystkie części które masz łącznie z modelem i mocą zasilacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichu2000 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Podaje specyfikacje kompa. Katra graficzna: ATI Radeon HD 5500 series Procesor: AMD Athlon64 X2 Dual Core Processor 4200+ Windows Xp Home Edition 32 bity RAM: 3gb kości sa włozone 1gb i 2gb są 2 wejścia na kości Zasilacz: Firma Mustang (to jest również firma obudowy) 230V 50Hz Płyta głowna: MSI K9AGM2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzary. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 zasilacz gówno, wymień to. Procesor też do najlepszych się nie nadaje. Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichu2000 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wiem komp jest juz stary tylko kasy niema na nowy ;D ale nie chodzi mi o to zebys mówił jaki jest mój komp tylko zebyście mi pomogli .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelar Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Defragmentacja dysku, czyszczenie ccleanerem, wyłączenie nie potrzebnych programów możesz też sprawdzić dysk programem crystaldiskinfo. Ale napisz dokładniej co "wolno chodzi", w grach masz mało fps, system się długo włącza czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichu2000 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak więc defragmętowałem dysk już nie pomogło czyszczenie CClanerem nie pomogło mam tylko skypa zazwyczaj włączonego system się długo włącza mało fpsów w grach też internet mam dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzary. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dziwisz się , że masz mało fps na takim kompie? Zmień komputer, bo na nim nie pograsz. Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichu2000 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ... miałem 60 fpsów w lolu stałe w minecrafcie 50-60 w codzie 4 miałem okolo 45 a teraz mam po 20 w tym jest problem a nie że mam słaby komp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakanapka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @Topic Może masz jakieś wirusy etc. kto poza Tobą ma dostęp do komputera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzary. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 temperatury sprawdź. Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichu2000 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siostra lubi sobie pościągać pare piosenek czasami jakaś grę jakim antywirusem mugłbym dobrze sprawdzić kompa tylko nie Avast ani AVG temperatury sprawdź. Temperatury sa w normie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakanapka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @UP McAfee Security jest dobry, sam go używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichu2000 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Chciałem zainstalować antyvirus AcAfee Security ale nie moge usunac antyvirusa AVG. Zamieniłem dyski na tym starym były lagi na nowym niema ten stary ma 1 tb a nowy 200gb.Myślicie ,że format? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelar Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Sprawdź tamten dysk programem crystaldiskinfo i będziesz wiedział czy dysk się psuje czy po prostu ma za dużo śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichu2000 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ok sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichu2000 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 zrobiłem format kompa i wszystko działa temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.