VinoxeQ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam do dnia 20.08.2013 r. poszukuje teamu na postawienie bombowego serwera hamachi, a mianowicie. Dedyk mi nie wyszedl to czas na hamachi. Czekam na ogarniety team, przechodzac do sedna sprawy: Poszukuje Video mastera : nagrywanie filmow z zycia serwera - 1/0 Hostera na hamachi o sprzecie : 4 gb ram na serwer bdb dobrego neta i procek powyzej 3 ghz. - 1/0 Grafika : Wykonanie prezentacji gilldi - 1/0 No i to na tyle ;> O godzine 12 dnia jutrzejszego nabory sie koncza Popracujemy z 5 dni i starczy ( jezeli hoster bedzie mial duzo czasu ) Serwer to taki pvp/easy pare broni, przerobione standardowe mapy( nowe moby ) pety i rozne Max LvL ok 120 - pliki kociola lub inne czyste Wiecej na pw Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati565606 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja jestem Video mastera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej7001 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Video Maser Grafik (tak na 75%) Hoster (Net 3MB ;(, 3GB Ramu 3.8GHz) Więc raczej nie . ;d ale to zależy od cb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinoxeQ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 na grafika,, chetnie. Moze sie stykniemy na hamka, bo tu nie ma co spamic, hehe. Zapraszam serdecznie na siec : xxxxxxmt2 bez hasla Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryfQ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinoxeQ Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 reff Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabianxx Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Hoster. RAM; 12GB Procesor AMD Phenom 3,2GHz = Podkręcony do 4,0GHz Internet 30Mb/s Downoland/ Upload 5mb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Temat nieaktywny przez 3 dni. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.