Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 https://www.dropbox.com/sh/586wjfs3bbe3lmm/NdX3YI8UG7Mini silnik renderowania w javie. Obsługuje operacje na samych pixelach i awt (Graphics2D.draw(...))Warto zerknąć jeśli ktoś się uczy rysować.Little preview: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesim Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jave na więcej niż 30FPS nie stać? Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!! #PHP-things Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaca777 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @UP Można ustawiać ilość fpsów . Akurat ustawił na 30. Jaki ja ustawię na 999999 to wyciąga koło 300-400. Akurat piszę w nim i modyfikuję ten silnik. Polecam naprawdę, można zrobić naprawdę dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Z chęcią dowiem się jak to uruchomić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaca777 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Masz source Wklejasz do siebie, zmieniasz importy i package. Jak chcesz porady jak używać napisz mi na gg(w profilu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichyiti Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 jak się to ładuje to do eclipse bo błędy mi wyskakują ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quake_ Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Z chęcią dowiem się jak to uruchomić... Normalnie ... Pierwszy raz mam kontakt z source javy i nie mam najmniejszych problemów z jego odpaleniem (Google nie gryzie) Co do silnika, fajne i przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichyiti Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 skoro to takie łatwe to wytłumacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekhmet Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Z chęcią dowiem się jak to uruchomić... A ja z checia sie dowiem ile musiales ssac zeby cie wzieli do codersow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Pierwszy raz jestem w dziale Javy, a już zazdrośnicy mnie atakują. Na szczęście znalazł się jeden który mnie poratował. Wbrew pozorom Javę umiem, w nieogromnym stopniu. Silnik bardzo ciekawy, kilka dni i może nauczę się z niego korzystać. Przepraszam że kogoś uraziłem swoimi umiejętnościami, więcej tu nie napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Pierwszy raz jestem w dziale Javy, a już zazdrośnicy mnie atakują. Na szczęście znalazł się jeden który mnie poratował. Wbrew pozorom Javę umiem, w nieogromnym stopniu. Silnik bardzo ciekawy, kilka dni i może nauczę się z niego korzystać. Przepraszam że kogoś uraziłem swoimi umiejętnościami, więcej tu nie napiszę Hejt to hejt dużo tego tutaj ;s Silnika raczej uczyć się nie polecam bo nie jest rozbudowany za bardzo. Jest on po to aby zademonstrować zaawansowane rysowanie w javie, czyli przejrzeć kod, pobawić się trochę , a jak się naprawdę spodoba to rozbudować pod własne preferencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.