dodu1223 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam mam kilka pytan 1.Moze mi ktos dac gotowy kit vip i kit svip lub czy ktos zrobi ?Zeby byly fajne zbroje i narzedzia. Wszystko ENCHANT!? 2.Co wiecie o stawianie serwerow MC na kompie ? Czy na takim servie sa lagi ?Jak to zrobic ?Czy jako klient bede cos za to placil ? Gdy wlasciciel takiej maszyny zrobi mi serwer gdzie bede mial konsole ?Prosze o pomoc! 3.Jakie dodac uprawnienia w MC zeby gracze mogli sprawdzac money top ? 4.Jak zmienic na serwerze MC tak jakby chat.Normalny utworzony serwer po wpisaniu np /hat ma litery na pomaranczowo lub po wpisaniu /warp rowniez.Ja chce zeby caly chat byl na szaro.jesli wiecie dajcie mi jakis plugin i powiedzcie jak to zrobic ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardcor23 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1. Sam zrob... 2. Na takim serwie zawsze sa lagi, chyba ze masz bardzo dobrego kompa i neta. Konsole bedziesz mial tylko na kompie gdzie zalozony jest serwer. 3. essentials.money.top 4. Nie do konca rozumiem. Proszę o zdjęcie tych 25%, bardzo się staram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1. Zrobię, tylko powiedz co tam chcesz 2. Jeśli masz bardzo dobry komputer i internet to nie będzie, ale w grę wchodzi też RAM. Też zależy czy przez hamachi czy przez bez to też różnica ...3. Kolega Up podał4. Nie da się, każdy plugin ma swoje kolory, chyba że w configu jakieś parę wersów ale autorzy pluginów chcieli zrobić estetykę więc dodali kolory. Chyba że lubisz rozbierać pluginy i je składać to to może Ale tak to to straszna robota ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco150999 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 To latwe w essentials wszystko po przecinku wpisujesz enchant ale ja nie wiem dokladnie jak zobacz w google :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 To latwe w essentials wszystko po przecinku wpisujesz enchant ale ja nie wiem dokladnie jak zobacz w google :P Sorka, ale by się chcialo po przecinku ;P To się robi innaczej masz tu fragment na server PvP : svip: delay: 1000 items: - 310 1 name:Zbroja-Micza lore:Ekfipunek-Svipa protection:2 - 311 1 name:Zbroja-Micza lore:Ekfipunek-Svipa protection:2 - 312 1 name:Zbroja-Micza lore:Ekfipunek-Svipa protection:2 - 313 1 name:Zbroja-Micza lore:Ekfipunek-Svipa protection:2 - 276 1 name:Miecz-Micza lore:Ekfipunek-Svipa sharpness:1 - 322:1 2 name:Jablko-Micza lore:Ekfipunek-Svipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.