aprzestan Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemka, dajcie jakiś dobry lecz w miarę tani hosting pod moda only dd2 ;] 16 slotów na początek. Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały, Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary. Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista, Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła, Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokenek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zabijaka, Pukawka, 1shot1kill, gamesol, mojeserwery, tserwery. Jedyne godne polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Progamers, pukawka, 1shot1kill. exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprzestan Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 mówie nie drogie!! , Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały, Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary. Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista, Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła, Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub99941 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ownserwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 To są tanie serwery w porównaniu do niektórych... Na pewno nie kupuj z jakichś disconnectów i innych gówien, bo są strasznie zlagowane. Serwer na progamers 16 slotów publiczny nie kosztuje dużo... exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kashido Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Polecam w miarę tani i stabilny Hosting. http://www.ownserver.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwinguś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 mojeserwery.pl czasem mają promocje, że serwer kosztuje 30-50% taniej. DajGrzdyla - s.56 Diumar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrix197 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kolego zadko sie trafi na tani dobry hosting jest albo dobry i drogi albo tani i do dupy ja ci polecam pukawke i netshoot Pomogłem ? Daj LIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.