Skocz do zawartości

[Pytanie] Porsche Panamera Turbo vs Ford GT

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Dziś zacząłem grać w NFS. Nafarmiłem już trochę kasy i kupiłem lambo murcielago lp 650-4 roadster. Teraz zastanawiam się nad kupnem porsche panamera turbo lub forda GT. Co będzie lepsze? Ew jak możecie to polećcie mi inne auto do 2mln+ Za gotówkę oczywiście.

674071459604241683421.gif

Pofarmiłem? Grasz w Plemiona? :P

Nie kupuj ani Panamery ani Forda GT - średniaki w klasie A, którymi nic nie da się wygrać.

Do 2 mln polecam kupić Porsche 911 GT2 (996) (1.850.000$) lub BMW M3 GTS (1.800.000$).

Choć jak jesteś początkujący to zacznij od niższych klas typu klasa C lub B.

Pofarmiłem? Grasz w Plemiona? :P

Nie kupuj ani Panamery ani Forda GT - średniaki w klasie A, którymi nic nie da się wygrać.

Do 2 mln polecam kupić Porsche 911 GT2 (996) (1.850.000$) lub BMW M3 GTS (1.800.000$).

Choć jak jesteś początkujący to zacznij od niższych klas typu klasa C lub B.

BMW jest za boosty czy jak to się tam nazywa ;f

BMW M3 GTS jest aktualnie dostępne za IGC.

Musisz zmienić tylko styl wozu w sklepie.

W filtrach ustaw Wszystkie i markę BMW, znajdź ten model i wybierz biały styl.

O faktycznie jest. A jeszcze sprawa, podali byście mi najlepsze auta w danej klasie? Za gotówkę oczywiście.

Zbieraj je poprzez codzienne zbieranie diamentów (po 20 dniu wyskakują lepsze części).

Da się je oczywiście też kupić poprzez Pakiety Kart, ale to już bardziej za realną kasę. Co i tak jest oczywiście mało opłacalne. Chyba, że lubisz wydawać hajs na gry...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Porsche Panamera Turbo vs Ford GT   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...