Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Hej. Dziś zacząłem grać w NFS. Nafarmiłem już trochę kasy i kupiłem lambo murcielago lp 650-4 roadster. Teraz zastanawiam się nad kupnem porsche panamera turbo lub forda GT. Co będzie lepsze? Ew jak możecie to polećcie mi inne auto do 2mln+ Za gotówkę oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelGie Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pofarmiłem? Grasz w Plemiona? :P Nie kupuj ani Panamery ani Forda GT - średniaki w klasie A, którymi nic nie da się wygrać. Do 2 mln polecam kupić Porsche 911 GT2 (996) (1.850.000$) lub BMW M3 GTS (1.800.000$). Choć jak jesteś początkujący to zacznij od niższych klas typu klasa C lub B. MacVon in RMF MAXXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pofarmiłem? Grasz w Plemiona? :P Nie kupuj ani Panamery ani Forda GT - średniaki w klasie A, którymi nic nie da się wygrać. Do 2 mln polecam kupić Porsche 911 GT2 (996) (1.850.000$) lub BMW M3 GTS (1.800.000$). Choć jak jesteś początkujący to zacznij od niższych klas typu klasa C lub B. BMW jest za boosty czy jak to się tam nazywa ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinn Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 BMW jest za boosty czy jak to się tam nazywa ;f BMW M3 GTS jest aktualnie dostępne za IGC. Musisz zmienić tylko styl wozu w sklepie. W filtrach ustaw Wszystkie i markę BMW, znajdź ten model i wybierz biały styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Z aut do niżej klasy polecam: B-BMW M3 Sport Evolution C-Pontiac Solstice GXP W obu wymaksuj idealny start(5s). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 BMW M3 GTS jest aktualnie dostępne za IGC. Musisz zmienić tylko styl wozu w sklepie. W filtrach ustaw Wszystkie i markę BMW, znajdź ten model i wybierz biały styl. O faktycznie jest. A jeszcze sprawa, podali byście mi najlepsze auta w danej klasie? Za gotówkę oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A-Porshe 911 GT2 wyścigi,twoje lambo dragi B-BMW M3 Sport Evolution C-Pontiac Solstice GXP na wyścigi,Audi RS4 na dragi D-Toyota Corolla,Chevrolet Camaro SS,Pontiac Solstice GXP E-WV Scirocco,Nissan 200SX. Do S nic nie ma dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Najpierw na zbieraj czesci ultra i modfikatory, anie botem bierzesz sie za najlepsza czyli S klase z czesciami ulicznymi, z którymi nie masz szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Najpierw na zbieraj czesci ultra i modfikatory, anie botem bierzesz sie za najlepsza czyli S klase z czesciami ulicznymi, z którymi nie masz szans. Jak je zbierać? Da się je kupić, czy kartami? Jestem zielony w tej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelGie Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zbieraj je poprzez codzienne zbieranie diamentów (po 20 dniu wyskakują lepsze części). Da się je oczywiście też kupić poprzez Pakiety Kart, ale to już bardziej za realną kasę. Co i tak jest oczywiście mało opłacalne. Chyba, że lubisz wydawać hajs na gry... MacVon in RMF MAXXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Możesz je również wygrać ze złotych kart za zajęcie 1 miejca w wyścigach,lub gdy wszyscy ukończą ucieczke dróżynową.Ja osobiście polecam ci ucieczki High Stakes(dla każdej klasy) i Most Wanted(dla S klasy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.