TheMCPL1 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Gdy chce wlaczyc serwer na Host&Play wyskakuje taki blad: 2013-08-14 09:08:54 System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Nie można odnaleźć określonego pliku w System.Diagnostics.Process.StartWithCreateProcess(ProcessStartInfo startInfo) w System.Diagnostics.Process.Start() w Terraria.Main.DrawMenu() w Terraria.Main.Draw(GameTime gameTime) w Microsoft.Xna.Framework.Game.DrawFrame() w Microsoft.Xna.Framework.Game.Tick() w Microsoft.Xna.Framework.Game.HostIdle(Object sender, EventArgs e) w Microsoft.Xna.Framework.GameHost.OnIdle() w Microsoft.Xna.Framework.WindowsGameHost.RunOneFrame() w Microsoft.Xna.Framework.WindowsGameHost.ApplicationIdle(Object sender, EventArgs e) w System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponent.FDoIdle(Int32 grfidlef) w System.Windows.Forms.Application.ComponentManager.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponentManager.FPushMessageLoop(IntPtr dwComponentID, Int32 reason, Int32 pvLoopData) w System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoopInner(Int32 reason, ApplicationContext context) w System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoop(Int32 reason, ApplicationContext context) w System.Windows.Forms.Application.Run(Form mainForm) w Microsoft.Xna.Framework.WindowsGameHost.Run() w Microsoft.Xna.Framework.Game.RunGame(Boolean useBlockingRun) w Terraria.Program.Main(String[] args) Pomozecie??? Ps. Aktualnie probuje przeinstalowac Xna Framework Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emo2 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pirat czy orginał ? Bo na piracie też tak miałem, kupiłem orginalną terrarie i już nie bylo togo będu. Radze ci postawić serwer na tshocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMCPL1 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pirat czy orginał ? Bo na piracie też tak miałem, kupiłem orginalną terrarie i już nie bylo togo będu. Radze ci postawić serwer na tshocku. Pirat nie chce kupywac oryginala nie bedzie sie dalo grac to trudno singleplayer mi starczy...... ale ja chce na tej opcji tylko pisze ze nie ma pliku trzeba cos pobrac albo cos (Multiplayer->Host&Play) Dobra juz działa... Musiałem wrzucic pliki serwerowe do folderu z terraria... Ps. Czy da sie grac w terrarie multiplayer na sieci Ad-Hoc????? Jesli tak to jak.... jezeli nie to zy da sie na multi grac bez neta na 2 kompach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeeOn1910 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Na multi można grać na piracie. A co do tego czy na 2 kompach pewnie tak na localhoście serv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.