Gość kalka762 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mam słuchawki STEELSERIES 5XB 5H V2 XBOX360 podłączone do PC poprzez przedłużacz jack. Co jakiś czas słyszę takie dziwne, ciche dźwięki, np. piszczenie albo jakieś "trytyty" w słuchawkach (np. teraz). Słychać je gdy niczego nie odtwarzam, denerwuje mnie to. Co może być powodem? Te dźwięki są też spowodowane klikaniem myszką i przewijaniem scrollem (tzn. słychać je gdy klikam). Sytuacja ma miejsce odkąd mam te słuchawki tj. jakieś 3 miechy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kalka762 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 REF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anoizm Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Walnięta karta dźwiękowa. Ona jest powodem tego nieszczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kalka762 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Skoro tak mówisz... To mi nie przeszkadza aż tak bardzo; wytrzymam. W sumie ten komp ma już 7 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.