matix212 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 mam problem ponieważ nie mogę znaleźć swojej kary dźwiękowej . Robiłem formata ponieważ miałem pełno wirusów na kompie ale zgrałem niektóre sterowniki na pendrive i gdy zainstalowałem system zgrałem i zainstalowałem te sterowniki . Nic nie mogłem pobrać nawet głupiego firefoxa więc zrzuciłem też antywirusa Advanced SystemCare Ultimate i przeskanowałem dyski . Wszystko teraz się pobiera ale chciałem rozwiązać parę problemów np gdy klikam "dodaj lub usuń programy" to pokazuje się błąd: system windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia , sciezki lub pliku . mozesz nie miec odpowiednich uprawnien aby uzyskac dostep do elementu także jak klikam prawym na mój komputer i daje właściwości to jest tak samo: system windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia , sciezki lub pliku . mozesz nie miec odpowiednich uprawnien aby uzyskac dostep do elementu i to chyba wirusy zainfekowały mi te pliki i ten antywirus musiał je usunąć . Ściągnąłem 2 programy: Everest i CPU-Z . W everescie niema żadnej informacji na temat karty dźwiękowej a w CPU-Z niema takiej zakładki bo to chyba nie sprawdza kary dźwiękowej. I moje 2 pytania: 1.jak ogarnąc te błędy i żeby all było normalnie? 2.jak zainstalować te sterowniki ? ponieważ nie czyta mi mikro ani słuchawek na skype ani nic ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Masz stronę producenta płyty głównej tam masz sterowniki If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matix212 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 skąd wezmę stronę producenta płyty głównej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzary. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Normalnie, paczysz nazwę płyty , szukasz w google i masz. Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matix212 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 tylko ze w everescie niema nazwy płyty głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wakc34 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Otwierasz obudowe, między slotami kart rozszerzeń albo przy procesorze masz nazwe. jak nie chcesz rozkładać to SPECCY załatwi sprawe (taki program) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matix212 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 już zrobiłem dźwięk i oczywiście dzięki za pomoc ale teraz pozostają te błędy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.