Skocz do zawartości

karta dzwiekowa

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem ponieważ nie mogę znaleźć swojej kary dźwiękowej . Robiłem formata ponieważ miałem pełno wirusów na kompie ale zgrałem niektóre sterowniki na pendrive i gdy zainstalowałem system zgrałem i zainstalowałem te sterowniki . Nic nie mogłem pobrać nawet głupiego firefoxa więc zrzuciłem też antywirusa Advanced SystemCare Ultimate i przeskanowałem dyski . Wszystko teraz się pobiera ale chciałem rozwiązać parę problemów

np gdy klikam "dodaj lub usuń programy" to pokazuje się błąd:

system windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia , sciezki lub pliku . mozesz nie miec odpowiednich uprawnien aby uzyskac dostep do elementu

także jak klikam prawym na mój komputer i daje właściwości to jest tak samo:

system windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia , sciezki lub pliku . mozesz nie miec odpowiednich uprawnien aby uzyskac dostep do elementu

i to chyba wirusy zainfekowały mi te pliki i ten antywirus musiał je usunąć . Ściągnąłem 2 programy:

Everest i CPU-Z . W everescie niema żadnej informacji na temat karty dźwiękowej a w CPU-Z niema takiej zakładki bo to chyba nie sprawdza kary dźwiękowej. I moje 2 pytania:

1.jak ogarnąc te błędy i żeby all było normalnie?

2.jak zainstalować te sterowniki ? ponieważ nie czyta mi mikro ani słuchawek na skype ani nic ;/

1359121200-U261555.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum karta dzwiekowa   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...