iKeYnE Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 szukam ludzi Ogarnietych do mojego nowego clanu HotDucks chetnie was przetesuje bądz 1 z moich capitanow jak jesteście ogarnieci lubicie grac w mv to serdecznie was zapraszam Pozdrawiam iKeYnE iKeYnE 51(+)Lvl Odnośnik do komentarza
ToshiKatsu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Hmmm.... Mam clan, ale przemyśle twoją propozycje i dam ci znać. PS.: Podaj ranking i ilość osób w clanie i możesz też dodać Kapitanów A i B. Odnośnik do komentarza
iKeYnE Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 nowa nazwa ThePenguins 221 rank A camp MrTabaluga B Chemia 13 osob w clan wygram hotchees itp iKeYnE 51(+)Lvl Odnośnik do komentarza
ArkadiuszBryndz Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 szukam ludzi Ogarnietych do mojego nowego clanu HotDucks chetnie was przetesuje bądz 1 z moich capitanow jak jesteście ogarnieci lubicie grac w mv to serdecznie was zapraszam ja jestem chetny mój nick Siggi68 dbrze strzelam z snajperki poszukuje dobrego clanu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.