ciocho5 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 WItam, pracuje na plikach by Terenzo [nie pamiętam wersji]Mam problem z Questem Marriage_Manage.Wszystko przebiega zgodnie z planem, po zaakceptowaniu ślubu para teleportuje się na mapke. Rozmowa z organizatorem ślubu i wszystko nadal jest ok.Ikonka [serduszko] wyskakuje w lewym górnym rogu ekranu i w znajomych dopisana zostaje Rodzina Po opuszczeniu mapy/zakończeniu ślubu ikonka oraz wpis w znajomych znika. Po powrocie na teren ślubu istnieje ona nadal.Kiedy zakończymy ślub znika wszystko i zostają tylko przedmioty w eq [pierścień+prezent] i pierścień działa. Nie ma wpisu w znajomych ani ikonki. Oraz znika opcja sprawdzenia aktualnych ślubów. Jest tylko "Wejdź na swój ślub" a po wciśnięciu tego na dole pojawi się komunikat "zostaniesz przeniesiony" i nic się nie dzieje.Testowałem parę Questów i za każdym razem jest tak samo. Ktoś ma może pomysł co to może być? Odnośnik do komentarza
ciocho5 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nie ma tutaj nikogo zdolnego? Odnośnik do komentarza
LassKai < 3 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Spróbuj : http://wklej.to/2pkLd Odnośnik do komentarza
ciocho5 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Przegrałem ten quest ale to niestety nie jest rozwiązanie problemu.Z tego co się teraz orientuje na serwerze mam 4 kanały z czego 1 jest odpalony.Kiedy przechodze postaciami na ślub automatycznie zmieniają kanał na ch99 [chyba, tak myślę].Jak wejde spowrotem na ch1 to nie widzę ślubu ale jak wbije na ch99 to dalej jest.Problem istnieje niestety dalej i nie wiem jak go teraz rozwiązać. :/ Odnośnik do komentarza
LassKai < 3 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 A próbowałeś do conf. ch1 dodać mapę odpowiadającą za ślub? Odnośnik do komentarza
ciocho5 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A próbowałeś do conf. ch1 dodać mapę odpowiadającą za ślub? I tutaj właśnie tkwił problem dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.