MineUserFaker Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zostanę M-GM O sobie: Witam, mam na imię Damian i mam 15 lat. Poszukuję posady M-GM na prywatnym serwerze gry Metin2. Przygodę z tą grą zacząłem kilka lat temu. Na globalu (pl) posiadam oto następujące postacie: Wojownik mental 46lv s16 - (online) Wojownik body 35lv s7 - (online) Wojownik body 53lv s16 (offline - kradzież) Sura BM 72lv s18 (Aktualnie gram) Wojownik body 61lv s13 - offline (yyyy... jaki to ja miałem login? ) Szereg moich postaci świadczy o doświadczeniu z grą. Doświadczenie serwerowe ćwiczyłem na swoich (nie tylko) serwerach najczęściej hamachi. Po zdobyciu odpowiedniej ilości doświadczenia zachciało mi się wymyślić nową posadę M-GM czyli Multi-GameMaster. Co to takiego? To jest Mistrz Gry specjalizujący się też w innych dziedzinach serwerowych. Moje dziedziny: Quester - potrafię pisać średnio zaawansowane questy lecz popełniam błędy. Client Master - Potrafię edytować clienta z zewnątrz, czyli okna, czcionki, schematy, obrazy. Potrafię wgrywać nowe rzeczy na serwer oraz przy współpracy z Grafikiem 3D zmienić tekstury broni/postaci/poszczególnych elementów. WebMaster - Potrafię pisać proste strony oraz skrypty internetowe. Technik - Potrafię postawić serwer od "zera", dodawać questy, itemy, mapy, respy, tworzyć systemy ulepszeń. Admin TeamSpeak - Potrafię postawić i skonfigurować serwer Team Speak oraz się o niego zatroszczyć i nadzorować. T-F (Technik Forum) - Potrafię postawić forum IPB, PHP, MyBB, PHP by Przemo oraz je upiększać i zarządzać. Jestem bardzo kreatywny i wymyślam nowe questy, dungeony, mapy, eventy oraz eventy okazjonalne. (Przybierając posadę M-GM będę pełnił jedną funkcję a gdy trzeba będzie to zachaczał o inne, nie będę pełnił kilka na raz). Oferuję: - doświadczenie oraz systematyczność - szybki oraz sprawny kontakt głosowy - pomoc na serwerze - reklamowanie serwera - uczciwość - pilność - pomoc przy wyżej wymienionych funkcjach Oczekuję: - zgranego teamu - komunikatora głosowego np. team speak lub skype - dyscypliny na serwerze Kontakt: GG: 38191433 Skype: JackAss/AbramD123 PW: MineUserFaker TS3: -Wybrany kanał- Udostępnione Questy Metin2: #1 - http://www.mpcforum.pl/topic/1504558-kodquest-%C5%9Bwi%C4%85teczny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Temat nieaktywny od 3 dni.Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.