Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Refflinki na Allegro

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Słuchajcie, mam do was pytania dot. kupowania "refów" na Allegro.

Czy to jest bezpieczne? Mówiąc "bezpieczne" mam na myśli, że każdy ref jest robiony z innego adresu IP.

I może mi ktoś powiedzieć średnią cenę refa na Allegro? Nie mam dostępu do komputera, a mój telefon jest za słaby, by ogarnąć ten portal (Allegro).

Z góry dziękuję. :)

Pozdrawiam

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Cena ok. 2zł za jednego.

Czy bezpieczne? Nawet jeśli są z innego ip wystarczy, że pracownik wejdzie, zobaczy 50 kont z dziwnymi loginami i każdy po 10lvlu i już wiadomo o co chodzi.

Myślę, że do jakiś 50 referrali można wbijać, potem raczej bym nie ryzykował. Bany za refy raczej rzadko się zdarzają.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja bym tu powiedział , że ban może być nawet po 15 refach , zależy od Twojego szczęścia , na razie jest bezpieczne , pewnie kiedyś będzie bot do sprawdzania adresów IP .

Opublikowano

Zależy od sprzedającego czy używają Proxy czy różnych polskich adresów IP. Ja osobiście z ciekawości znalazłem linka na którym płacisz 2 zł za 1 refa. Każdego refa robią z normalnym nickiem np (Gienek1034). do 120 refów na 24h. Robią z polskich adresów bo proxy łatwo wykryć. Może kiedyś sam skorzystam ^_^.

csyt2-signa.png

Opublikowano

z allegro w 80 % przypadkach zmieniają ip by mieć ciągle klientów więc ?

@edit

Yay 800 post i "Postmaker" :D i tylko/aż 32 % o.O

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...