dexD Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam zna ktoś jak zwiększyć exp na plikach 2012 ? Kiedyś dało się przesz Navicat a teraz jak? Odnośnik do komentarza
JuicyLouis Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Teraz również można zwiększyć exp przez baze mysql. Logując się po przez Navicat do swojej bazy wchodzisz w mob_proto i tam masz tabele exp, te reguły odpowiadają za otrzymywany exp z potwora. Odnośnik do komentarza
dexD Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Teraz również można zwiększyć exp przez baze mysql. Logując się po przez Navicat do swojej bazy wchodzisz w mob_proto i tam masz tabele exp, te reguły odpowiadają za otrzymywany exp z potwora. No nie wiem.. Daje: UPDATE player.mob_proto SET exp=exp*6 ; I zmienia się potem daje /reload proto i spowrotem się zmienia :x Odnośnik do komentarza
hawajmeister Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 http://www.mpcforum.pl/topic/320053-tut-jak-zwikszy-bonus-expa-na-plikach-2010/ i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB Odnośnik do komentarza
dexD Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 na plikach 2010? -,- Ja chce na 2012. Odnośnik do komentarza
dexD Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ref Odnośnik do komentarza
dexD Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ref Odnośnik do komentarza
wiktorko500 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jak ja wpisuję UPDATE player.mob_proto SET exp=exp*6 ; to mi wgl nic nie dziala . dolaczam sie do tematu chce zwiekszyc exp drop yang i drop przedmiotow Odnośnik do komentarza
dexD Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jak ja wpisuję UPDATE player.mob_proto SET exp=exp*6 ; to mi wgl nic nie dziala . dolaczam sie do tematu chce zwiekszyc exp drop yang i drop przedmiotow Może dokładniej co nie działa ? Jaki błąd i jaki masz pliki ? Odnośnik do komentarza
dexD Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 W .txt ... Tyle to ja wiem ale mam pojedynczo zmieniać wszystkie moby? Odnośnik do komentarza
Cz3ster Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Z tego co się orientuje to zmieniasz raty w pliku .txt dla poszczególnego moba. Wątpię że ktoś zrobił diffa, chociaż sam może dziś pokombinuje z diffem. UP jest coś takiego jak wyrażenia regularne i zmienisz all za pomocą jednej reguły. od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze. Odnośnik do komentarza
dexD Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Z tego co się orientuje to zmieniasz raty w pliku .txt dla poszczególnego moba. Wątpię że ktoś zrobił diffa, chociaż sam może dziś pokombinuje z diffem. UP jest coś takiego jak wyrażenia regularne i zmienisz all za pomocą jednej reguły. Nie chodzi mi o diff tylko czy nie da się jakoś automatycznie tego zrobić. Odnośnik do komentarza
Cz3ster Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Notepad++ bodajże ma wyszukiwanie z wyrażeniami regularnymi, mozesz tez napisac skrypt np. php czy js i pomnoży za ciebie każda wartość otrzymanego expa. od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze. Odnośnik do komentarza
dexD Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Notepad++ bodajże ma wyszukiwanie z wyrażeniami regularnymi, mozesz tez napisac skrypt np. php czy js i pomnoży za ciebie każda wartość otrzymanego expa. Wytłumacz mi jak mam to zrobić w n++? Odnośnik do komentarza
dexD Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Lub zmienic odpowiednio wymagany exp na lv jak kto woli ew export do sql i potem powrot do txt Jak exportować z .txt do mysql ? Dobra działa dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.