pedalekincxd Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam, nie można wejść na Concordii na kamerze do v2 bo podczas logowania kicka ;/ ktoś miał ten sam problem? Odnośnik do komentarza
JuicyLouis Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pewnie zmienili ponga, przez którego teraz kicka... Musisz sprawdzić czy wszystkie dane do logowania się, są poprawne. Odnośnik do komentarza
pedalekincxd Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ale tylko to by działało na v2 ? Odnośnik do komentarza
SuplePL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie działa mapka v2 i v3, reszty nie sprawdzałem. Wywala clienta i przy logowaniu postaci loga tak jakby była zbugowana postać Odnośnik do komentarza
pedalekincxd Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 dokładnie. ktoś rozwiązał u siebie problem? Mój kuzyn mówił mi żebym wyciągnął atlasinfo z root to moze coś pomoże, ale mi się nie chce :P ktoś wie czy to by pomogło ? Odnośnik do komentarza
ciechomek111 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ehh no niestety mam ten sam problem ktoś poradzi ? Odnośnik do komentarza
SuplePL Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 dokładnie. ktoś rozwiązał u siebie problem? Mój kuzyn mówił mi żebym wyciągnął atlasinfo z root to moze coś pomoże, ale mi się nie chce :P ktoś wie czy to by pomogło ? Ja u siebie wyciągałem atlasinfo z rootow i locale i nic nie pomoglo Odnośnik do komentarza
ciechomek111 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ehh no ja probowalem tez wgrac mapy ze strony kamera ale nie pomoglo... Ma ktoś jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza
ActiVr Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Mam ten sam problem... ;x Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza
Silver97 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Też mam ten sam problem, jeżeli ktoś pomoże to dam limit lajków Odnośnik do komentarza
pedalekincxd Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 @odświeżam, również dam limit lajków Odnośnik do komentarza
LosBlancos Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 w nowym kliencie nie ma PONGA ! Zadajcie sobie pytanie. Wyszedł nowy kamermod na nowego klienta. Czy problem jest tylko na concordii czy moze tez na innych serwerach w kamer modzie ? jesli tylko na concordii wina jest po stronie Kamera jesli nie to tez jest wina Kamera Jesli tak warto byloby napisac do kamera ze cos jest nie tak bo sie buguje v2 chociaz mi sie czsto crashuje metin na modzie jak mam włączone np. Wall Hack czy Speed Hack. Odnośnik do komentarza
FajnyNick625 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Pewno to będzie wina Kamera, zainstaluj na nowo, jak nie pomoże to nie wiem. Odnośnik do komentarza
pedalekincxd Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Być może jakieś zabezpieczenie ze strony serwera ;o Odnośnik do komentarza
traqerek Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 To jest wina tego że w kamerze v2 jes całe pełne w szponach tak jak np na servie nostidla a na serwerze concordia jest normalne v2 z wezami pajakami i tak dalej Ktoś mógłby powiedziec jak zrobic żeby chodziło dam Lajki ile sie da Odnośnik do komentarza
parysek13 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 ja tez dam duzo lajkow napiszcie jak to zrobic Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.