TheReVeS Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Taką informację mam, nie mogę grać w ut ani sezony. Net mi działa normalnie. Czy u was też tak jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Są prace na serwerach, które potrwają do godziny 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak więc do 20 godziny, nie zagrasz, bo trwają prace, które muszą się odbyć A więc musisz poczekać, nic nie zdziałasz. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meen112 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 tak EA wyłączyła dziś serwery na godziny 10-20 mam nadzieję że się nie przedłuży i tak już cały weekend trade pile było zwalone ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek4175 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Te tam mam a chciałem zagrać Do Admina/Moderatora Tak się staram zdejmiecie mi parę procent ? STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zaczyna się spam, więc niech DesoPL, jak najszybciej zamknie temat, :p Już napisałem, można będzie grać od godz. 20:00. Więc, na co przeciągać ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DesoPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Temat do niczego nie prowadzi. Śledźcie po prostu status Origina to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.