Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam, zwracam się znowu na te super forum o pomoc Niektórzy już na pewno wiedzą ze mam własny serwer , Udało mi się zrobic już gamemode , Ale chcę zmienic skin auta policyjnego na dany skin z moda , Jeśli jest to możliwe to proszę o odpowiedzi tak jak zawsze za każdą odp. jest like , A i dodam jeszcze ze chce żeby inni gracze też ten nowy skin widzieli , Na jednym serwerze truck były inne skiny aut, Nie wiem jak oni to zrobili i dlatego zwracam się do was forumowicze , Pozdrawiam , Z góry dzięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSznajper Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Server MTA czy SAMP? Jeśli SAMP to nie ma możliwości zrobienia tego. ///: Sorry nie zobaczyłem nazwy tematu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ok, Dzięki za odp. niestety samp , To nie wiem co ja widziałem na tym serwie Temat do zamkniecia , Snajper masz like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.