WiesMack Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam doladowalem w lolu sobie rp za 40 zl przelewem i ten czas minal te 15 minut i rp w ogole nie dochodzi cos tam pisalo ze blad a wszystko dobrze bylo prosze o pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIRMAvsKALI Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Na policje idz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesMack Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Na policje idz wątpie ze cos zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw3lekka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 poczekaj do jutra i napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesMack Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 poczekaj do jutra i napisz Co mam tam napisać u nich ? nie mam czym udowodnic ze wyslalem chyba tym że prześle im zdjęcie z banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Przelew z tego co wiem trochę trwa? Do 24h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wizz. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Poczekaj jeszcze trochę. Jeśli nie przyjdzie to pisz do Suuportu i daj im zdjęcie, że wpłaciłeś pieniądze na ich konto. Jest to jeden z lepszych dowodów i raczej powinieneś odzyskać te RP. siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesMack Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Poczekaj jeszcze trochę. Jeśli nie przyjdzie to pisz do Suuportu i daj im zdjęcie, że wpłaciłeś pieniądze na ich konto. Jest to jeden z lepszych dowodów i raczej powinieneś odzyskać te RP. Wiem ze trwa ale chodzi o to ze 2-3 miesiace temu doszlo odrazu w te 15 minut ktore tam pisze jak narazie wyslalem im zdjecie i prosbe o zwrot RP dziekuje wszystkim za odp do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.