Julietta Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kategoria: Tekst Podkategoria: Temat: "Co by się nie stało" Dodatkowe informacje: -Termin składania prac: - do 22.08.2013 Termin głosowania na nadesłane prace: - 3 dni od wystawienia prac.Prace wysyłamy mi na PW. Odnośnik do komentarza
Julietta Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Tylko Ehelon oddał pracę, więc wygrywa walkowerem. Jego tekst: Co by się nie stało zawsze bedziemy razemponad wszystkie przeciwności chodźbym miał się zabić gazem.Każdy dzień bez ciebie to jakby piekło na ziemi,śnią mi się okrutności o których ludzie nie słyszeli.Mogę się chować bardzo długo w swoim cieniuale nigdy zapomnę o każdym pięknym wspomnieniu.Wyobraźmy sobie raj w którym jesteśmy my sami,sami dla siebie, tak bardzo w sobie zakochani.Odkąd cię poznałem, bardzo dużo myślałem, wiem już, żewarto być i dla swoich bliskich żyć.Zawsze byłem człowiekiem zagmatwanym, nie wiedziałem coto miłość ani żadne głębsze rany.Kochać cię będę zawsze i ponad wszystko pókimoje serce jest jak gorące ognisko.Zapamiętaj raz na zawsze co by się nie stało, zawszebędę ciebie kochał bo świat to za mało. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.