Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak włączyć tryb boga w Win7?

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elos :)

W tym poradniku,choć właściwie "mini"poradniku, pokażę wam jak włączyć "God Mode"(Tryb Boga) w Windows 7.

a)Co to daje?

W domyślnym Windowsie Seven, ustawienia są w różnych miejscach,ten tryb ułatwi ci po części korzystanie z tego systemu.

b)Jak to zrobić?

1.Kliknij prawym przyciskiem na pulpicie i stwórz folder.

2.Daj mu dowolną nazwę(np. TrybBoga) i jako rozszerzenie daj: {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

3.Koniec, teraz masz błyskawiczny dostęp do ustawień Windowsa.

Miłego Dnia, mam nadzieję ,że poradnik się przydał ;)

Autor: QuarK

Opublikowano

a)Co to daje?

W domyślnym Windowsie Seven, ustawienia są w różnych miejscach,ten tryb ułatwi ci po części korzystanie z tego systemu.

Pierwszy raz słyszę o trybie boga. ;x

I po przeczytaniu tego poradnika, nadal nie wiem co to jest, dlatego mógłbyś bardziej to wytłumaczyć. Wiem, że tut jest o tym, jak to włączyć, ale wytłumaczenie co to daje, też by się przydało. ;)

surprise motherfucker

Opublikowano

Sam pewnie nie wie co to. Opcja daje tylko dostęp do łatwej konfiguracji systemu w jednym panelu i nic więcej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę o trybie boga. ;x

I po przeczytaniu tego poradnika, nadal nie wiem co to jest, dlatego mógłbyś bardziej to wytłumaczyć. Wiem, że tut jest o tym, jak to włączyć, ale wytłumaczenie co to daje, też by się przydało. ;)

Napisałem ,iż daje łatwiejszy dostęp do konfiguracji.

Sam pewnie nie wie co to. Opcja daje tylko dostęp do łatwej konfiguracji systemu w jednym panelu i nic więcej

Zawsze to coś, komuś może się przydać ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...