Julietta Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kategoria: Tekst Podkategoria: Temat: "Jestem sobą"Dodatkowe informacje: -Termin składania prac: - do 22.08.2013 Termin głosowania na nadesłane prace: - 3 dni od wystawienia prac.Prace wysyłamy mi na PW. Odnośnik do komentarza
Julietta Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Pracę oddał tylko Hajda, więc wygrywa walkowerem. Jego tekst: "Tajemnice zaklętej duszy"Wydobyłem swój krzyk,we mnie dudni mocne brzmienie Jestem sobą,pozostanę będę nim choćby na wieki(A Ty)Zamknij powieki ja przepowiem Ci mój senMożesz mieć tylko świadomość to nie Baśnie AndersenKoszmary prześladują rutynowo co nocMam swoje poryte wizje,nie porzucę ich za groszKrok w krok podróżując z własnym sumieniemMam wielką pieprzoną pewność,Nic nie jest w stanie mnie zmienić.Nie mam swoich ideałów,tylko obieram swe celeReload,mój wers to strzał,Nim ze światem się dzielę...[Przerwa Instrumental 0:45-1:00]Jestem człowiekiemMam wiele pasji i Robię co kochamWypluwam wersy mówiąc co mi się nie podobaJaka to szkoda,że choć jesteśmy ludźmiNa szczęście jest wiele kwestii,których nas różniWiele tych myśli sumujących bicie sercaJest bitem pod wersy,niech dotrą w przeróżne miejsca.Prawda morderca,bo w sumieniach się zagęszczaWiarę na lepsze jutro w swoich słowach potępiamOstatecznie stwierdzam co jest bliskie mego sercaTo muzyka która nadaje sensu i szczęściaCzysta poezja,wiele sytuacji,przesłańKartka,bit i tekla Tworzę to co mnie nakręca...Bit: http://www.youtube.com/watch?v=g1sLtD8pcUM Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.