fokus22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siema, mam problem związany z kamermodem na ravii. Zacznę od początku ;p. Zainstalowałem najnowszego KamerModa pobrałem nowe serveryinfo i wrzuciłem do folderu MOD te pliki " item_ravia" No i problem polega na tym ze gdy metin jest na ekranie ładowania nagle sie wyłącza Odnośnik do komentarza
EmpiUfo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A spróbuj zalogować się na postać która jest w m1. Na modzie dzieje się tak np gdy postać jest w v2. Odnośnik do komentarza
xPuchatek2k Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ravia.eu - to serwer zrobiony dla kasy niestety ; ( Odnośnik do komentarza
fokus22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A spróbuj zalogować się na postać która jest w m1. Na modzie dzieje się tak np gdy postać jest w v2. Wszystkie moje postacie są w m1 Odnośnik do komentarza
fokus22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Czyli nikt mi nie pomoze? Odnośnik do komentarza
Punisherix Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja ci pomogę . Ravia przeszła na nową binkę 2012 najnowszą czyli pobierz najnowszego moda i wgraj tam ip ravi obejscie itp i napier***** pozdrawiam www.metin2mod.tk Zapraszam na Moja strone znajdziesz tam odpowiedzi na najczęstsze problemy z modem jak zarabiać przez adf ly i pickupa ravia jak i nowego bocika niestety nie działajacego na zminimalizowanym automatyczne odpowiadnie na PW ! Moja strona : http://punisherxsite.tk/ Odnośnik do komentarza
fokus22 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja ci pomogę . Ravia przeszła na nową binkę 2012 najnowszą czyli pobierz najnowszego moda i wgraj tam ip ravi obejscie itp i napier***** pozdrawiam www.metin2mod.tk Widze ze nawet nie przeczytales dokladnie tematu... Wciąz szukam pomocy Odnośnik do komentarza
filip xd Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 mam to samo. Co mam zrobic z postacią jak mam ją w v2? To moja główna postać więc nie chcę jej stracić. Mogę oczywiście pójść do m1 z v2 na normalnym kliencie ale ja muszę expic w v2, bo tylko tam exp leci... Odnośnik do komentarza
fokus22 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 mam to samo. Co mam zrobic z postacią jak mam ją w v2? To moja główna postać więc nie chcę jej stracić. Mogę oczywiście pójść do m1 z v2 na normalnym kliencie ale ja muszę expic w v2, bo tylko tam exp leci... Jesli masz jakis problem to napisz swoj temat... Odnośnik do komentarza
filip xd Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Gdybyś nie wiedział to problem jest rozwiązany. Napisałem wszystko co trzeba. @ proszę nie warnować, bo w poprzedniej wiadomości jest odpowiedź na jego problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.