Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z RAVIA I KAMERMODEM

fokus22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem związany z kamermodem na ravii. Zacznę od początku ;p. Zainstalowałem najnowszego KamerModa pobrałem nowe serveryinfo i wrzuciłem do folderu MOD te pliki " item_ravia" No i problem polega na tym ze gdy metin jest na ekranie ładowania nagle sie wyłącza

Opublikowano

A spróbuj zalogować się na postać która jest w m1.

Na modzie dzieje się tak np gdy postać jest w v2.

Wszystkie moje postacie są w m1

Opublikowano

Ja ci pomogę . Ravia przeszła na nową binkę 2012 najnowszą czyli pobierz najnowszego moda i wgraj tam ip ravi obejscie itp i napier***** xD pozdrawiam

www.metin2mod.tk

Zapraszam na Moja strone znajdziesz tam odpowiedzi na najczęstsze problemy z modem jak zarabiać przez adf ly i pickupa ravia jak i nowego bocika niestety nie działajacego na zminimalizowanym automatyczne odpowiadnie na PW ! :)

Moja strona : http://punisherxsite.tk/

Opublikowano

Ja ci pomogę . Ravia przeszła na nową binkę 2012 najnowszą czyli pobierz najnowszego moda i wgraj tam ip ravi obejscie itp i napier***** xD pozdrawiam

www.metin2mod.tk

Widze ze nawet nie przeczytales dokladnie tematu...

Wciąz szukam pomocy

Opublikowano

mam to samo. Co mam zrobic z postacią jak mam ją w v2? To moja główna postać więc nie chcę jej stracić. Mogę oczywiście pójść do m1 z v2 na normalnym kliencie ale ja muszę expic w v2, bo tylko tam exp leci...

Opublikowano

mam to samo. Co mam zrobic z postacią jak mam ją w v2? To moja główna postać więc nie chcę jej stracić. Mogę oczywiście pójść do m1 z v2 na normalnym kliencie ale ja muszę expic w v2, bo tylko tam exp leci...

Jesli masz jakis problem to napisz swoj temat...

Opublikowano

Gdybyś nie wiedział to problem jest rozwiązany. Napisałem wszystko co trzeba.

@ proszę nie warnować, bo w poprzedniej wiadomości jest odpowiedź na jego problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...