Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Road to Diamond

Vencus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W tym temacie chciałbym pokazać dzienne ss'y jak wydostaje się z silver 1 do diamonda aby pokazać że nie ma czegoś takiego że nie da się wygrać etc. Pierwsze ss'y gdzieś mi się zapodziały i chwilowo dam tabelke z lolking.net

gznj.jpg

Jak widać zaczynałem grać od 9 sierpnia wtedy moje konto zostało odblokowane po 6 miesięcznym banie.

Gram różnie soloq jak i duoq teraz przeważnie duo lecz jak miałem ~gold 5-4 to więcej grałem solo i było z 20 gier wygranych pod rząd. Chciałbym również wspomnieć że z gold 4 do gold 2 od razu mnie przeniosło :)

To jest jedna z ostatnich gier ile LP dostałem:

8q8e.jpg

Pod koniec dnia dam ss'y z dzisiejszych gier. Myślę że będzie wam się do podobało :)

Własnie nie używam żadnego BoL'a itp... Nie toleruje tego link do lolking'a w podam w przyszłości.

To tyle.

Stay tuned

PS: West diamond.

Opublikowano

Wpierw platyne wbij, a nie o diamencie gadasz. Powodzenia.

@down

Aha

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Odezwał się pros (sam nawet nim nie jestem ;_;)

@top Gratki i powodzenia. Można wiedzieć kim grałeś? : P

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Róznie zależy gdzie pozwolą głownie:

MID - Fizz, ahri

Jungle - Rammus

Support - Janna,zilean

I po co gadasz bez sensu? Jeżeli ty nabiłeś to się ciesz. Diamonda mam na west i teraz wbijam tutaj bo na east mam team z którym gram esle itp. Również po twoim poście mogę stwierdzić że nie przeczytałeś tematu i jesteś zwykłym dzieckiem który chwali się diamondem jeżeli go masz. Nie chcę się tutaj z tobą kłócić no ale nic zawsze znajdzie się rodzynek co będzie myślał że jest panem świata.

Opublikowano

Jaki masz nick ?

Bo mi się wydaję ze za pomocą bola ale to tylko moje mysli ..

Każdy gra z pomocą bola prawda ? nawet taki phantom lord gra z bolem albo voyboy

Opublikowano

Róznie zależy gdzie pozwolą głownie:

MID - Fizz, ahri

Jungle - Rammus

Support - Janna,zilean

I po co gadasz bez sensu? Jeżeli ty nabiłeś to się ciesz. Diamonda mam na west i teraz wbijam tutaj bo na east mam team z którym gram esle itp. Również po twoim poście mogę stwierdzić że nie przeczytałeś tematu i jesteś zwykłym dzieckiem który chwali się diamondem jeżeli go masz. Nie chcę się tutaj z tobą kłócić no ale nic zawsze znajdzie się rodzynek co będzie myślał że jest panem świata.

Gdzie do cholery napisałeś, że masz diamonda na west? Normalnie Ci pisze, żebyś wyszedł wpierw do platyny. To nie był hejt, a zwykłe stwierdzenie. Boże jakie te forum pełne agresji.

Do tego pisze 'Powodzenia', nawet dyskusji prowadzić nie można.

Opublikowano

Wiecie nie każdy gra na bolu ja napisałem w temacie że go nie używam jestem uczciwym graczem. Na stronie esl i większość DOBRYCH diamondów mnie zna bądz znało bo nie wiem jak teraz 6miesięcy na lolu nie było mnie.

Ale jak widać gold 1 już wbity o to ss.

1j3t.jpg

Około godziny 20-21 dodam moje match history z gier.

A nicku również chwilowo nie chce podawać bo te noobki na tym forum z bronzem bądz DAJMONDEM będą się udzielać tylko tak. LOL 200 FARMY w 30-40minucie co za noob bo przecież wcale nie ma ~20/2

@UP

A to bardzo przepraszam że nie napisałem masz racje umknęło mi to. Lecz twój komentarz to poprostu był "tak se" i każdy odbiera to inaczej. I co mi z tego jak napisałem najpierw nabij platyne ? Skoro już mam gold 1? A wychodze z silver 1 od 11 dni ? Daj czas i będzie a nie odrazu negatywnie się udzielasz.

Opublikowano

A to bardzo przepraszam że nie napisałem masz racje umknęło mi to. Lecz twój komentarz to poprostu był "tak se" i każdy odbiera to inaczej. I co mi z tego jak napisałem najpierw nabij platyne ? Skoro już mam gold 1? A wychodze z silver 1 od 11 dni ? Daj czas i będzie a nie odrazu negatywnie się udzielasz.

Dobrze, ufam Ci. Nie wiem jak grasz, i byłoby to bardzo miłe gdybyś nick podał, żebym mógł sobie zobaczyć jak grasz, dlatego nie wiem jak mam cię ocenić. Szybko wychodzisz z golda, więc gratulacje.

Opublikowano

Dobra więcej już nie zagram bo idę w plener więc o to dzisiejsze wygrane/przegrane. Ogólnie dzisiaj coś dużo supportami pograłem...:

tbkb.jpg

2 ostatnie gry najlepsze bo anka na midzie miałem 3/1 vs talon a cait miała 1/0/1 już myślałem że to będzie lajtowy win ale jednak nie był bo cait pod koniec meczu miała 2/8/3. A ostatnia jak grałem alistarem to jakiś typek zaprosił mnie do duo diamond 5 myślałem że coś ma w głowie ale jednak nie przegrał nam gre :)

vt0g.jpg

No nic czasem się wygrywa czasem przegrywa zobaczymy co jutro zdziałam :) Chwilowo of6m.jpghttp://img708.imageshack.us/img708/8303/of6m.jpg

Opublikowano

wybijaj się dalej, zaraz platyna, a następnie diamond ;) coraz więcej diamentów na forum. Oby tak dalej.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Dzięki za pozytywne komentarze na pewno pomogą :)

Również staram się to nabić żeby na eascie mieć również diament na koniec s3 :)

A nie rozumiem tylko czemu ma coś śmierdzieć jeżeli nie podam nicku? Powiedziałem że pózniej podam czyli jak nabije ~platyne.

Opublikowano

Zależy od graczy jak znajdzie się dobry team to mid czyli mój main a jak zły to tam gdzie mogę.

Chwilowo G1 i 53 pkt myśle że dziś będzie platyna szkoda że po 12-20 lp ledwo dochodzi :( Ale lepsze to niż te 1-2-3.

Opublikowano

Na dziś to koniec o to co zdobyłem. Niestety nie udało się nabić platyny :)

opsu.jpg

No i match history:

46xj.jpg

9pg6.jpg

Udało mi się coś tam więcej pograć z racji tego że na dworze słabo z pogodą : / Mecz zedem najlepszy bo akurat lagi na EUNE były.

Opublikowano

Witam dzisiaj udało mi się dojść do promocji : ) I o to już niespodzianka 1 grę wygrałem lecz jak zacząłem drugie podejście wyskoczył taki komunikat no i autoleave :<

wibix3.jpg

Takie coś w wyborze postaci wyszło.

Pózniej zedytuje z match history dzisiejszego dnia : )

@EDIT

To match history i niespodzianka dla Vanosha :) Za 1 razem promo nabite...

3x6jxc.jpg

hrusek.jpg

I o to ta niespodzianka : )

qhyxyg.jpg

Opublikowano

Gz ! Ja też za pierwszym razem do platyny wszedłem ale teraz niestety ban ale jeszcze tylko 2 dni i diament na mnie czeka :P

Może kiedyś się spotkamy w yoloq

Ps. Po wbiciu platyny miałeś podać nick więc czekamy ^^

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...