JeBeK Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam mam zamiar stworzyc jakis serwer na ktorym dobrze by sie gralo , najlepiej 100 slotowy ale zeby to zrobic potrzebuje pomoc.Glownie chodzi mi o osoby sponsorujace serwer , pomoc przy pluginach aby skonfugurowac je poprawnie oraz spolszczyc.Oczywiscie serwer nie moze istniec bez ladnego spawnu dlatego potrzebni sa tez budowniczy dokladnie niewiem jaki typ serwera utworzyc ale mysle ze najlepszy bylby skyblock.Dobry skyblock bedzie ciagnal bardzo dlugo tylko trzeba wszystko dobrze wykonac.Jesli chcesz mi pomoc to pisz do mnie na PW lub na GG 46047855 , jesli masz jakis pomysl na typ serwera to napisz do mnie. Odnośnik do komentarza
Ezio_Auditore Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 to w sumie przy serwerze nic nie zrobisz Poza tym są do tego wyznaczone tematy. Jest zakaz szukania sponsorów. Odnośnik do komentarza
JeBeK Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Czytaj ze zrozumieniem szukam pomocy a nie ludzi ktorzy zrobia wszystko za mnie na taki uklad nie chce isc. Odnośnik do komentarza
MPCTaylor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 http://www.mpcforum.pl/topic/718613-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-budowniczym-serwera/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.