Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ} DEEPCRAFT| MCMMO | OtherDropS | DOMENA WWW | SKLEP WWW | YOUTUBER ! Survival + factions !

Mr SereK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest na prawdę świetny, miła ekipa oraz atmosfera , na starcie nie było zbytnio dużo osób , gdyż nie mamy jeszcze porządnej reklamy, ale serwerek się rozkręca , Zapraszam Serdecznie ;)

Opublikowano

Serwer co raz bardziej się rozkręca ;) Pamiętajcie aby zaprosić znajomych ! ;)

Na serwer zapraszam bardzo miło się tam gra. Jest 200 slotów więc miejsca wystarczy dla wszystkich.

Dziękujemy za miłe opinie.

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Bez sensu... Przez pieprzony plugin Clear (Jeba**) Item (czy chu* jak to się nazywało) straciłem dwa razy itemy i to jeszcze całe diaxowe... Nie wiem czy będę tam grał i czy to się opłaca.... W końcu to survi i np. chcesz coś podać koledze, a tu takiego uja nie ma itemów, znikneły! Do dupy taki plugin...

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

Opublikowano

Serwer padł dum dum dum duuuuum...

Ale nie. Tak serio to serwer padł czy nie? Mapa będzie nowa? Jeżeli tak to dostane itemy które miałem czy znowu nic?

Nie ma co... super admin. Zmył się od razu, a serwer pewnie też rozpieprzył. Jak Ci się grać już nie chciało to mogłeś to napisać, a nie nagle serwer wyłączać. Nawet nie napiszesz co się stało i czy serwer będzie działał. Ciesz się, że przynajmniej nikt kasy nie wydał na tego serwa (oprócz Ofnera oczywiście).

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...