EDSSONxPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 witam. Otóż moje pytanie brzmi czy można jak tak to w jaki sposób można edytować texture packi jak edytowałem miecz to edytowało ale przemienił się w biały kwadrat i za starom texture był mój miecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Można edytować bez problemu, wystarczy tylko podmienić nazwę, pamiętaj, że broń musi być na przezroczystym tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDSSONxPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Edytuje to w paincie a jak zrobić przezroczyste tło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert_sheise Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 W paincie to nie działa. Polecam jako zamiennik Gimpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDSSONxPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Gimpa zbytnio nie oogarniam ale spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TosterekPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No w Gimpie polecam a jak nie wiesz jak t po oglądaj jakieś poradniki na YouTube "Nie sięgałem korony, bo nie miałem jej mieć,Nie chciałem jej chcieć, nie miałem jej...Krzyczą, że jestem skończony, lecę w dół, idę wstecz,A ja zaczynam chcieć schować głowę w niej..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.