Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Auto Say Mid :)

Riddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wiem ze istnieje programik do automatycznego wyboru postaci by nikt twojej nie wybral przed toba, ale czy jest cos do pisania "mid" Gram praktycznie tylko postaciami co sa idealne na ta linie i na innych nie wykorzystuje swojego potencjału

Z góry dziekuje za pomoc

Pzdro

Opublikowano

Wątpię, że coś takiego istnieje. Jeżeli grasz rankedy to będę się modlił aby cię nie spotkać kolego :3 (Naucz się grać na wszystkich liniach)

Opublikowano

Po co komu makra do idiotycznego pisania "mId" itd. w lobby kiedy wiekszasc graczy ma na to poprostu wyjebane, i zgodnie z zalecniami riotu kieruja sie PICK ORDEREM, a nie call orderem?

Opublikowano

@up

Skąd wiesz, że kolega ma brąz? Btw, zależy, jak ktoś ma 1st pick to powie "Pick order" a jak 5th to "Call order"

@top

Nie ma programu, ale powinieneś się nauczyć grać na innych liniach.

Opublikowano

@up Sam wiesz jak zagrasz tego mida, ja osobiście gram wszystkie linie, ale moja pozycja główna, ktorą trenuję najwięcej i na ktorą mam najwięcej champów jest mid i byłbym skłonny sie pokłócić o niego, ale jak ktoś mi z góry powiedział, że mainuje apc i wyglądał na ogarniętego to odpuściłem. Także cały pick czy call order zależy od inteligencji graczy. Niestety im niżej w dywizjach, tym mniejsza jest owa inteligencja, oraz atmosfera staje się "gęstsza", niczym ciśnienie pod wodą ^^

@topic IMO (to tylko moja opinia) nie powinno się z góry "wpieprzać i mieć wyjebane" na innych graczy, bo nie byłoby Ci przyjemnie, gdyby druga osoba zrobiła to jeszcze szybciej. Można mainować jedną linię, ale jeśli nie napiszesz pierwszy, to wykorzystaj to jako okazję do lepszej nauki gry na np. topie i nie kłóć się o linię jak brązy spamiąc PICK ORDER ME MID OR TROL :3

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...