MrPatryko Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siema! Chcę postawić server 100 slotów tylko nie wiem na jakim hostingu i żeby cena była niska i dobra maszyna! Pozdrawiam! Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 CraftHost najlepiej. Najniższa cena, świetne maszyny mają. Wystarczy napisać, a dadzą Ci odpowiednią ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
botanicFTS Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pukawka jest dobra, ew. kup własnego VPS na jakimś hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal343442 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja za to polecam PixelTeam jeszcze do końca wakacji tam jest promocja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCTaylor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 CraftHost.pl to: - Najwięcej na rynku przydzielanej pamięci RAM na slot, aż 125MB - Darmowe 24 godzinne serwery testowe - Dowolny silnik serwera - Wydajne maszyny z dyskami SSD i 8 rdzeniowymi procesorami - Polska lokalizacja maszyn co rzadko oferuje konkurencja - Item Shop - Menadżer pluginów który pozwala na ich instalację jednym kliknięciem myszki - Backup danych serwera gry co 6 godzin. Jako nieliczni dbają o bezpieczeństwo Twojego serwera. - Podgląd mapy w 3D - Zaawansowany lecz prosty w obsłudze panel obsługi - Pełny dostęp do plików serwera gry przez konto FTP - Baza danych MySQL - Możliwość stworzenia pakietu indywidualnego po kontakcie z nimi, nawet 200 slotów i więcej - Płatność SMS, płatność online i przelewem. - Szybka i sprawna pomoc techniczna Akurat cena najniższa nie jest, ale do jakości NIE DA się przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryko Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Rozumiem a co powiedzie na www.ovh.pl nie wiem dokładnie ale serwer 4 GB za 50 zł? Moim zdaniem bardzo tanio? Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzek22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 bo jest tanio, ale byś musiał do tego dorzucić( jeśli chcesz mieć wszystko fajne automatyczne i oryginalne) czas na wgranie wszystkiego, itemshop ( są też te darmowe). Musisz ogarniać linuxa bo inaczej gówno z tego jak się nie znasz + musisz dobrze znać minecrafta - napiszesz im np. " lagóje mi minkraft pls pomuszcie1111oneone" to raczej Ci nie pomogą, bo oni nie od minecrafta. Nie wiem jak to jest, ale musisz się znać na tym. Bez reklam fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotlet704 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja tam polecam Mineserv.eu mam na nim serwer i jak narazie dobrze sie sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzek22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up Ile slotów? Bez reklam fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryko Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim ale ja szukam serverów takich jak ovh.pl tylko łatwiejsza obsługa. Np kupuję maszynę i ustalam dowolną ilość slotów. Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpop16 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 W takim razie polecam sored.pl . Wydajność + w miarę niska cena. Dodatkowo możliwość instalacji TS3 i strony www . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryko Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up Chyba wybiorę sored cena jest dobra no i mogę regulować ilość slotów. Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco150999 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 pukawka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopniety Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Polecam pukawka.pl Sloty po 1,60 zł / 100 MB na 1 slot, strona WWW do tego, komunikator głosowy MUMBLE i wiele więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzek22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 pixelteam, trochę drogo ale powinno być OK, podobna cena do SORED tylko że dają Ci Mumble itp, ale za to na SORED możesz walnąć 2 serwery, 1 z teamspeakiem wgl. co chcesz! Więc z tych z wyborem: pixelteam sored i chyba najkorzystniejsza oferta mine24.pl mają 2 oferty slotową i RAM ta druga to kupujesz ram ( teraz promocja za 15 zł 1 gb, normalnie 20 ) i masz: MYSQL Instalator pluginów Darmowa domena : twojanazwaservera.msrv.pl i itemshop! Bez reklam fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryko Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wybrałem SoRed! Temat do zamknięcia. Od reklamowania serwerów mamy dział - ReallSkill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.