MPCTaylor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Cześć, ostatnio głośno się zrobiło tym całym BoL'u. I tu kilka pytań ode mnie. Osiągnąłem maks. lvl, ale wtedy tego BoL'a chyba nie było jeszcze. Od czego jest ten skrót BoL Co ten cały BoL robi w LoL'u? Ja nic na ten temat nie wiem. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza
NexyIki Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1. BoL - Bot of Legends 2. Możesz dzięki niemu używać skrypty na przykła automatyczne combo, auto smite, auto farmienie i wiele wiele innych. Tu masz poradnik do BoL`a http://www.mpcforum.pl/topic/835377-tut-bot-of-legends/ Odnośnik do komentarza
Kleas Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Bol of Legends - dodam jeszcze że w Bol'u nie tylko mamy skrypty , znajduję się też Zoom Hack , Skin Hack , minimap timer ( pokazuje kiedy respi się dany potwór w jungli ) oraz wiele innych polepszeń do gry . Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wspomagacz, dużo nie pomaga, ale coś daje. Można mieć w nim AutoShield, czy też AutoSmite, i też wiele innych. Skrypty więc to nie jedyna rzecz, samemu można lepiej grać niż one. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.